نام جهاد دانشگاهی با تحول و دگرگونی‌های مثبت و اساسی همراه است
کد خبر: 3306843
تاریخ انتشار : ۰۲ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۷:۴۲

نام جهاد دانشگاهی با تحول و دگرگونی‌های مثبت و اساسی همراه است

گروه اجتماعی: نماینده مردم بوئین‌زهرا در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نام جهاد با تحول و دگرگونی‌های مثبت و اساسی همراه است، گفت: جهاد دانشگاهی توانسته به خوبی علم و تولید را در کنار یکدیگر قرار دهد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قزوین، روح‌الله عباسپور، نماینده مردم بویین‌زهرا در مجلس شورای اسلامی پیش از ظهر امروز در مراسم افتتاحیه مرکز جهاد دانشگاهی بوئین‌زهرا و همچنین دفتر خبرگزاری ایکنا در این شهرستان اظهار کرد: امروزه تجاری‌سازی علم و فناوری و تولید ثروت نیازمند تعامل صنعت و دانشگاه است که این امر در جهاددانشگاهی قزوین محقق شده است.

وی افزود:‌ مرکز جهاددانشگاهی بوئین زهرا بعد از گذشت یک و نیم سال پیگیری در این شهرستان راه‌اندازی شده است که امیدواریم بتوانیم در زمینه آموزش‌های کوتاه مدت و تعامل صنعت و دانشگاه موفق باشیم.

عباسپور عنوان کرد: از زمان دفاع مقدس شاهد فعالیت‌های جهادی در سطح روستاها هستیم به طوری که روستاهای قزوین  مجهز به مسجد و حمام شده و لوله کشی و برق رسانی صورت گرفته است و از آن پس هم هر کجا کلمه جهاد در کنار کلمه‌ای قرار بگیرد شاهد موفقیت و آبادانی بوده‌ایم.

نماینده مردم بوئین‌زهرا در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد:‌ جهاددانشگاهی نیز به عنوان یک نهاد که دارای اسم جهاد است تاکنون موفقیت‌های دانشگاهی زیادی به دست آورده‌ در این میان باید بدانیم که در کنار روحیه جهادی باید کارهای آموزشی تحقیقاتی انجام داد.

وی ادامه داد: امروزه عده‌ای جهاد و فرهنگ بسیجی را نماد تحجر و انجماد فکری می‌دانند که این فکری غلط است چراکه جهاد، جنبه اعتقادی دارد و با اعتقاد است که در هر زمینه موفق می‌شود که حتما جنبه مثبت ندارد مانند داعش که امروز جهان را به چالش کشانده است جنگ اعتقادی است.

عباسپور یادآور شد:‌ در گذشته رسانه‌ها به دست صهیونیست‌ها اداره می‌شد و امکان خبررسانی غیرممکن محسوب می‌شد اما امروزه با استفاده از اینترنت در دنیا رسانه‌ها در دسترس همگان قرار گرفته است بنابراین در حوزه اقتصاد نیز هم‌اکنون نفوذ در بخش‌های مختلف غیرممکن است.

وی بیان کرد: امروزه اقتصاد ما مبتنی بر نفت است این در حالی است که با استفاده از دانش و فناوری‌های نوین می‌توان مرزهای تعرفه‌ای ترجیحی و غیرترجیحی را برداریم و دانش و فناوری‌های نو تجاری‌سازی کنیم که این امر نیازمند تعامل صنعت و دانشگاه است.

نماینده مردم بوئین‌زهرا در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: کشور ما در گذشته هم‌راستا با ژاپن، مالزی به سوی توسعه حرکت کرد اما در مقطعی توقف کرد و پیشرفت نکرد که مهم‌ترین مشکل را می‌توان نظام آموزشی دانست اما هم‌اکنون این دو کشور الگوی توسعه ما هستند.

وی یادآور شد:‌ در حال حاضر برای موفقیت باید مولفه‌های دیگر اقتصادی را جایگزین درآمد نفتی کنیم و دنبال تولید علم و تجاری‌سازی، تولید نرم‌افزار و تامین منابع مالی باشیم تا تحریم بر ما اثری نکنند همچنین برای مقابله با تحریم‌ها از خام‌فروشی منابع  جلوگیری کنیم.

عباسپور خاطرنشان کرد:‌ تعامل صنعت و دانشگاه امری است که باید در کشور نهادینه شود در این میان باید صنعت ایده‌های خود را در اختیار نخبگان قرار دهد تا ایده‌ها و دانش موجود تجاری‌سازی شود که در این زمینه جاد دانشگاهی قدم‌های خوبی برداشته است.

وی ادامه داد: در کشور ما علاوه بر جهاددانشگاهی،‌ وزارت دفاع بهترین مصداق تعامل بین صنعت و دانشگاه است و با همکاری دانشگاه مالک‌اشتر در حال حاضر موشک‌های بالستیک طراحی شده است که این علم رو به پیشرفت است و این نشان از اهمیت و ضرورت تجاری‌سازی دارد.

نماینده مردم بوئین‌زهرا در مجلس شورای اسلامی یادآور شد:‌ تجاری‌سازی دانش باید در صنعت‌های مختلف صورت بگیرد در حال حاضر صنعت خودروسازی نیاز به این دارد که تجاری‎سازی دانش صورت بگیرد چراکه خودروسازی هرسال نسبت به سال‌های گذشته کیفیت پایین‌تری دارد.

captcha