به گزارش ایکنا از هرمزگان، این محفل انس با قرآن کریم به همت جهاد دانشگاهی هرمزگان و با همکاری نهادهای فرهنگی و مذهبی جزیره بوموسی، شامگاه دوشنبه، ۲۹ بهمنماه در مسجد جامع این جزیره برگزار شد.
قاریان برجسته استانی و ملی، از جمله یوسف جعفرزاده، علیرضا حاجیپور، بنیامین شه دوست و عباس کهوری نژاد بندری، با تلاوت آیات روحبخش کلامالله مجید، فضای معنوی خاصی را در جزیره حاکم کردند.
در این مراسم باشکوه، احمد زاهری، رئیس جهاد دانشگاهی هرمزگان، سرهنگ رحمدل، فرمانده نیروی دریایی سپاه بوموسی، حجتالاسلام شیرزاد حسنی، امام جماعت مسجد جامع بوموسی و احتشام فرماندار بوموسی نیز حضور داشتند.
احمد زاهری، رئیس جهاد دانشگاهی هرمزگان در حاشیه این مراسم، برگزاری محافل قرآنی را گامی مهم در راستای ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه دانست و بر استمرار این برنامهها تأکید کرد.
سرهنگ رحمدل، فرمانده نیروی دریایی سپاه بوموسی نیز ضمن تقدیر از برگزارکنندگان این محفل نورانی، بر اهمیت نقش قرآن در تقویت روحیه معنوی و اخلاقی جامعه تأکید کرد.
حجتالاسلام شیرزاد حسنی، امام جماعت مسجد جامع بوموسی نیز با اشاره به فضایل قرائت و تدبر در قرآن، از مردم جزیره خواست تا با تلاوت روزانه قرآن کریم، زندگی خود را نورانی کنند.
انتهای پیام