کد خبر: 4288139
تاریخ انتشار : ۲۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۳:۵۲
اجرای طرح ضیافت علوی در قشم

پخت و توزیع ۱۴ هزار پرس غذای نذری به مناسبت عید غدیر در قشم

دبیر اجرایی بنیاد بین‌المللی غدیر قشم از برنامه‌ریزی برای اجرای طرح ضیافت علوی خبر داد و گفت: در روز عید سعید غدیر خم، ۱۴ هزار پرس غذای متبرک پخته و بین مردم توزیع خواهد شد.

پخت غذا قشم

به گزارش ایکنا از هرمزگان، به نقل از روابط عمومی بنیاد بین‌المللی غدیر قشم، حجت‌الاسلام مسلم کریمی، دبیر اجرایی بنیاد بین‌المللی غدیر شهرستان قشم، امروز اظهار کرد: پیش‌بینی می‌شود در روز عید سعید غدیر خم، ۱۴ هزار پرس غذای متبرک در این شهرستان مرزی پخت و بین مردم توزیع شود. 

وی با اشاره به این که این طرح برای چهارمین سال متوالی و با هدف احیای سنت حسنه اطعام علوی برگزار می‌شود، افزود: مواد اولیه پخت این غذاها از بهترین مواد تأمین شده و توسط ۱۳۰ نفر آشپز و کمک‌آشپز پخت و بسته‌بندی می‌شود. توزیع این غذاها از صبح شنبه ۲۴ خردادماه، مصادف با ۱۸ ذیحجه، در محلات و روستاهای قشم و بین خانواده‌های نیازمند آغاز خواهد شد.

کریمی توضیح داد: این اقدام با همکاری کمیته امداد، نیروهای بسیجی، مراکز نیکوکاری و گروه‌های فرهنگی انجام می‌شود. 

وی در ادامه به سابقه پخت غذای نذری به مناسبت عید سعید غدیر در قشم اشاره کرد و گفت: این برنامه به صورت متمرکز از سال اول با شش هزار پُرس غذا آغاز شد و در سه سال گذشته ۲۸ هزار غذا طبخ و توزیع شده است. با پخت و توزیع ۱۴ هزار غذای متبرک امسال، این رقم به ۴۲ هزار پُرس غذا افزایش خواهد یافت.

در ادامه، کریمی با اشاره به اینکه از نهم تا هجدهم ذی‌الحجه به عنوان دهه امامت و ولایت نامگذاری شده است، افزود: عید غدیر خم در تاریخ ۱۸ ذی‌الحجه سال ۱۰ هجری قمری رخ داد، زمانی که پیامبر اکرم(ص) حضرت علی‌بن ابیطالب(ع) را به عنوان جانشین خود معرفی کردند.

یادآور می‌شود، جزیره قشم، با وسعت ۱۵۰۰ کیلومتر مربع، بخشی از استان هرمزگان و دارای ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی است که نیازمندان این شهرستان از خدمات بنیاد بین‌المللی غدیر بهره‌مند خواهند شد.

انتهای پیام
captcha