کد خبر: 4284619
تاریخ انتشار : ۰۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۴۲

تجدید پیمان با آرمان‌های انقلاب در مراسم بزرگداشت ۱۴ و ۱۵ خرداد هرمزگان

حجت‌الاسلام‌والمسلمین ایمانی فرد گفت: مراسم بزرگداشت سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) و گرامیداشت یاد شهدای قیام خونین ۱۵ خرداد، با ویژه‌برنامه‌هایی در هرمزگان برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام ایمانی

به گزارش ایکنا به نقل از روابط‌عمومی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی هرمزگان، حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمد ایمانی فرد، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی هرمزگان، امروز ۴ خردادماه در نشست ستاد بزرگداشت ارتحال امام خمینی (ره) و قیام خونین پانزده خرداد، اظهار کرد: بزرگداشت ایام چهاردهم و پانزدهم خردادماه، یادآور دو رویداد سرنوشت‌ساز در تاریخ معاصر ایران اسلامی است و نقش بسزایی دارد.

وی افزود: 15 خرداد، این خیزش خودجوش مردمی با ایثار و فداکاری، در مقابل ظلم و مطالبه عدالت در کشور شکل گرفت و از سویی، سالگرد ارتحال ملکوتی حضرت امام راحل، حادثه‌ای جانکاه برای امت و ملت قدرشناس ایران بود.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی هرمزگان بیان کرد: این دو رویداد صرفاً بازخوانی یک واقعه تاریخی نیست، بلکه تجدید پیمان با آرمان‌های والای انقلاب اسلامی، تکریم مقام شامخ شهدا و تجلیل از منزلت رفیع امام راحل است.

ایمانی‌فرد ادامه داد: مراسم شاخص روز سالگرد جان‌سوز امام راحل (ره) در همه شهرستان‌ها، شهرها، بخش‌ها، جزایر و روستاهای استان برگزار می‌شود و در بندرعباس، روز چهارشنبه ۱۴ خردادماه ساعت ۹:۳۰ صبح در گلزار ملکوتی شهدا و همچنین برنامه قیام خونین 15 خرداد نیز در روز پنجشنبه ۱۵ خردادماه قبل از نماز مغرب و عشا همراه با دعای پرفیض و روح‌بخش عرفه در بقعه متبرکه امامزاده سید مظفر (ع) برگزار خواهد شد.

وی اظهار کرد: از دیگر برنامه‌های این دو رویداد در هرمزگان، اعزام زائرین هرمزگانی به مراسم ارتحال ملکوتی حضرت امام خمینی (ره)، مراسم سراسری همراه با مداحی و محفل انس با قرآن و دعا در بقاع متبرکه استان هرمزگان، عزاداری محلی با حضور مداحان و عطرافشانی قبور شهدا انجام خواهد شد.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی هرمزگان افزود: جلسات بصیرتی و تبیینی در دانشگاه‌ها و مساجد، تبلیغات و فضاسازی شهری در آستانه این رویداد، اجرای گروه رزم نوازان پایگاه نهم شکاری شهید عبدالکریمی، پوشش خبری زنده توسط صداوسیمای مرکز خلیج‌فارس و حضور اهالی رسانه برای پوشش خبر و برپایی ایستگاه‌های صلواتی در سطح استان از دیگر برنامه‌های ستاد در هرمزگان است.

انتهای پیام
captcha