کد خبر: 4279802
تاریخ انتشار : ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۴
امام‌جمعه قشم:

حادثه بندرعباس درس‌هایی برای ایستادگی و همدلی ملت ایران دارد

حجت‌الاسلام‌والمسلمین حاجبی با اشاره به فاجعه اخیر در بندر شهید رجایی، بر ضرورت تقوای الهی و همدلی در چنین مواقعی تأکید کرد و گفت: این حادثه درس‌های زیادی برای ما دارد که باید عبرت بگیریم.

حجت‌الاسلام حاجبی

به گزارش ایکنا، حجت‌الاسلام‌والمسلمین غلامرضا حاجبی، امام‌جمعه قشم، امروز ۱۲ اردیبهشت‌ماه در خطبه‌های نماز جمعه با عرض تسلیت به خانواده‌های جان‌باختگان حادثه اخیر در بندر شهید رجایی، بر لزوم مراقبت از توصیه‌های ایمنی تأکید کرد و گفت: ما به‌عنوان یک ملت باید از این‌گونه حوادث عبرت بگیریم.

وی با بیان اینکه سهل‌انگاری و عدم توجه به تذکرات متعدد منجر به این فاجعه شده است، اظهار کرد: هم‌وطنان ما در این حادثه داغدار شدند و باید از همدردی رهبر معظم انقلاب و مراجع عظام تقلید سپاسگزاری کنیم.

حاجبی همچنین به ایثارگری جوانان هرمزگانی اشاره کرد و گفت: بسیاری از جوانان بدون هیچ توقعی و با صرف هزینه شخصی به یاری مصدومان شتافتند. این اقدامات نشان‌دهنده روحیه ایثار و همبستگی مردم ماست.

وی با انتقاد از رسانه‌های ضد انقلاب که در این حوادث به شایعه‌سازی پرداخته‌اند، بیان کرد: رسانه‌هایی که معمولاً در زمان فاجعه بر زخم‌ها می‌نشینند، در این مورد بسیار ضعیف عمل کردند و نتوانستند اثرگذار باشند.

امام‌جمعه قشم اظهار کرد: همبستگی مردم در این ایام، جلوه‌ای از همدلی است و این نیاز است که ما همیشه در کنار یکدیگر باشیم. وی همچنین به برخی انتقادات در زمینه مدیریت وضعیت اشاره کرد و گفت: کشور ما در همه ابعاد باید با دقت بیشتری مسائل پدافند غیر عامل را رعایت کند.

حاجبی همچنین بر اهمیت مذاکرات هسته‌ای و ضرورت عزت‌مداری در این راستا تأکید کرد و گفت: ما فرار از مذاکره نمی‌کنیم، اما باید به حقوق ملت نگاه کنیم و نگذاریم مذاکرات به باج‌خواهی تبدیل شود.

در پایان وی به مناسبت هفته معلم اشاره کرد و گفت: معلمان ما باید نقش محوری در تحقق گام دوم انقلاب داشته باشند و از جمله ویژگی‌های مهم آنان، آگاهی‌بخشی و امیدآفرینی است.

وی همچنین ماه رمضان و محوریت حج را یادآور شد و گفت: این مناسک باید با نگاه اسلامی و همگرایی با مظلومان، به‌ویژه مردم فلسطین، همراه شود.

انتهای پیام
captcha