کد خبر: 4277028
تاریخ انتشار : ۲۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۶
نماینده ولی‌ فقیه در هرمزگان:

ارتش و سپاه دو بازوی توانمند انقلاب اسلامی هستند

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد عبادی‌زاده ارتش و سپاه را دو بازوی توانمند انقلاب اسلامی دانست و گفت: اگر فداکاری‌ها و دلاورمردی‌های این عزیزان نبود، انقلاب به این جایگاه نمی‌رسید.  

حجت‌ الاسلام محمد عبادی‌زاده نماینده ولی‌ فقیه در هرمزگانبه گزارش ایکنا از هرمزگان، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد عبادی‌زاده، نماینده ولی‌ فقیه در هرمزگان، ۲۹ فروردین‌ماه در خطبه‌های نماز جمعه این هفته به‌مناسبت فرارسیدن سالروز شهادت امام جعفر صادق(ع)، با اشاره به نقش بی‌بدیل ایشان در تبیین دایرةالمعارف ارزشمند اسلام، بر ضرورت بزرگداشت این ایام تأکید کرد.

وی امام صادق(ع) را رئیس و پیشوای مذهب جعفری و استمراردهنده خط اسلام و سنت رسول خدا(ص) دانست و افزود: نقش امام صادق(ع) در تبیین دایرةالمعارف ارزشمند اسلام، به‌ویژه در حوزه فقه، نقشی گسترده و بی‌نظیر است و بسیاری از مذاهب، مستقیم یا غیرمستقیم، از سرچشمه فقه امام صادق(ع) سیراب شده‌اند.

خطیب جمعه بندرعباس با اشاره به نهضت علمی و فرهنگی که توسط امام صادق(ع) پایه‌گذاری شد، تصریح کرد: امام صادق (ع) با تربیت چهار هزار شاگرد و اعزام مبلغان به اقصی‌نقاط عالم، نقش مهمی در جهاد تبیین ایفا کردند.

نماینده ولی‌ فقیه در هرمزگان با اشاره به مناظرات امام صادق(ع) با شخصیت‌های منکر خدا و ماتریالیست‌های زمان خود بیان کرد: امام صادق(ع) با تربیت شاگردانی همچون هشام بن حکم و مؤمن الطاق، در دفاع از اسلام و بنیان‌های اعتقادی آن، نقش ارزشمندی ایفا کردند.

عبادی‌زاده در ادامه ضمن توصیه به علما و روحانیون برای بزرگداشت هرچه باشکوه‌تر ایام شهادت امام صادق(ع)، به نقش ورزشکاران به‌عنوان سفیران فرهنگی جامعه اشاره کرد و یاد و خاطره شهدای ورزشکار، به‌ویژه شهید ابراهیم هادی و شهید حیدریان را گرامی داشت.

وی همچنین از تلاش‌های ورزشکاران باستانی و زورخانه‌ای در حفظ روح تعالیم اسلام و جوانمردی قدردانی کرد و خواستار گسترش این ورزش اصیل و معنوی در استان شد.

نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان ضمن تأکید بر ضرورت گسترش ورزش زورخانه‌ای در سطح استان به‌منظور تزریق روحیه معنوی به حوزه ورزش، به‌مناسبت‌های روز ارتش و روز تأسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز اشاره کرد و از فداکاری‌ها و دلاورمردی‌های نیروهای مسلح ایران قدردانی کرد.

وی ارتش و سپاه را دو بازوی توانمند انقلاب اسلامی دانست و تصریح کرد که اگر فداکاری‌ها و دلاورمردی‌های این عزیزان نبود، انقلاب به این جایگاه نمی‌رسید.  

عبادی‌زاده ارتش جمهوری اسلامی را ارتشی مردمی و متولد شده از دل مردم خواند و با مقایسه وضعیت ارتش در قبل و بعد از انقلاب، به استقلال و خودکفایی آن در حوزه تسلیحات اشاره کرد.

وی دستاوردهای نیروی دریایی در تسلط بر آب‌های بین‌المللی را بی‌سابقه و افتخارآمیز خواند و از پیشرفت‌های چشمگیر صنایع دفاعی کشور در زمینه خودکفایی در تولید تسلیحات نظامی خبر داد. همچنین، به نقش مؤثر پدافند هوایی در حفاظت از کشور اشاره و قدرت و اقتدار نیروهای مسلح ایران را ستود.

نماینده ولی فقیه در هرمزگان با اشاره به امنیت و ثبات ایران در منطقه غرب آسیا، این امنیت را مرهون اقتدار نیروهای نظامی، انتظامی و امنیتی کشور دانست و بر لزوم نگاه واقع‌بینانه به مذاکرات بین‌المللی تأکید کرد.  

وی با استناد به فرمایشات مقام معظم رهبری، بر عدم گره زدن مسائل کشور به مذاکرات و اتکا به توانمندی‌های داخلی، و پرهیز از خوش‌بینی یا بدبینی افراطی در قبال مذاکرات تأکید کرد و گفت: با توجه به سابقه نامناسب طرف‌های مذاکره‌کننده در مذاکرات گذشته، باید تعادل و واقع‌بینی در این خصوص حفظ شود.

نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان با بیان اینکه نظام جمهوری اسلامی ایران هیچ‌گاه گفت‌وگوهای دیپلماتیک را منع نکرده است، افزود: اگر به ظرفیت‌های کشور توجه داشته باشیم و به مذاکرات واقع‌بینانه نگاه کنیم نباید مسائل را به بحث مذاکرات منوط کنیم و کشور باید راه خودش را دنبال کند.

عبادی‌زاده با اشاره به اصطلاح «زُپا» در عرصه سیاسی (محدوده توافق)، تأکید کرد: مذاکرات باید سر یک‌سری از امور ممکن باشد. اگر مذاکرات از این مرحله خارج شود نتیجه‌بخش نخواهد بود. قرار نیست همه مسائل در یک مذاکره حل شود؛ در مذاکراتی که صورت می‌گیرد ما یک حد ممکنی از مسائل موردنظر را که امکان حل دارند را در پرونده مذاکرات قرار می‌دهیم.

نماینده ولی فقیه در هرمزگان در پایان با اشاره به نوسانات بازار ارز و طلا، از دلالان و کسانی که با ایجاد جو روانی در بازار اخلال ایجاد می‌کنند، انتقاد کرد و بر لزوم مراقبت و اعتماد به ظرفیت‌های داخلی کشور تأکید کرد.

انتهای پیام
captcha