کد خبر: 4276916
تاریخ انتشار : ۲۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۶

نخستین جشنواره گندم و نان در بندر لنگه برگزار می‌شود

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی بندر لنگه از برگزاری نخستین جشنواره گندم و نان هم‌زمان با روز ملی گندم و نان خبر داد.

جشنواره گندم و نان بندرلنگه

به گزارش ایکنا به نقل از روابط‌عمومی اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی هرمزگان، حسن هاشم‌زاده امروز ۲۸ فروردین‌ گفت: جشنواره گندم و نان ۳۱ فروردین‌ در خانه نور در محله بلوکی بندرلنگه برگزار می‌شود.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی بندرلنگه با اشاره به اینکه این جشنواره با همکاری انجمن حافظان میراث‌ فرهنگی بندرلنگه، شهرداری و شورای اسلامی شهر بندرلنگه و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار می‌شود، اظهار کرد: جشنواره گندم و نان فرصتی برای پاسداشت نان به‌ عنوان یکی از ارکان اصلی سفره ایرانی و نماد همبستگی فرهنگی است. 

او افزود: در این جشنواره، غرفه‌هایی با محوریت آرد گندم، انواع نان‌های محلی و غذاهایی که با آرد تهیه می‌شوند برپا خواهد شد و تأکید اصلی بر معرفی و ترویج فرهنگ پخت نان‌های سنتی منطقه است. 

هاشم‌زاده بیان کرد: همچنین برنامه‌های فرهنگی متنوعی ازجمله اجرای موسیقی سنتی محلی نیز در حاشیه جشنواره برگزار می‌شود.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی بندرلنگه تأکید کرد: این جشنواره، گامی مؤثر در جهت حفظ و احیای میراث خوراک و فرهنگ سنتی منطقه بندرلنگه و معرفی آن به نسل‌های آینده خواهد بود.

انتهای پیام
captcha