کد خبر: 4253652
تاریخ انتشار : ۲۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۳
حسن مسلمی نائینی:

ظرفیت‌های جهاددانشگاهی در خدمت استقلال و تمامیت ارضی کشور است

رئیس جهاددانشگاهی گفت: گردهمایی رؤسای واحدهای سازمانی جهاددانشگاهی را در جزیره بوموسی با ظرفیت بالا برگزار کرده‌ایم تا همانطور که در طی ۴ دهه گذشته با علم و فرهنگ مدافع وطن بوده و خدمات شایسته ارائه کرده‌ایم، در خدمت استقلال و تمامیت ارضی کشور عزیزمان باشیم.

حسن مسلمی نائینی، رئیس جهاددانشگاهیبه گزارش ایکنا از هرمزگان، حسن مسلمی نائینی، رئیس جهاددانشگاهی در افتتاحیه گردهمایی رؤسای واحدهای سازمانی جهاددانشگاهی در جزیره بوموسی که امروز چهارشنبه ۲۱ آذرماه با حضور  اعضای هیئت‌ رئیسه و رؤسا واحدهای سازمانی سراسر کشور و همچنین سردار علیرضا تنگسیری، فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سردار سرتیپ دوم پاسدار محمد عزیزی دلشاد، رئیس اداره تحقیقات و توسعه صنعتی و سلامت ستاد کل نیروهای مسلح، حجت، سرپرست دانشگاه تربیت مدرس و جمعی از مسئولان استان هرمزگان برگزار شد، گفت: جهاددانشگاهی، نهاد انقلابی دانش بنیان، پیشران در علم نافع، فناور نیاز محور و فرهنگ فاخر و شایسته، آموزش مؤثر و مفید، درآمدزا و خودباور است که با توصیه‌های امام(ره) در 44 سال پیش تشکیل شد.

وی افزود: این نهاد با سابقه طولانی، غنی و کم نظیر در حوزه‌های، پزشکی، فنی و مهندسی، علوم انسانی، فرهنگی، کشاورزی و علوم پایه یکی از متولیان اصلی در این حوزه‌ها است، 4 دهه گذشته خدمات متنوعی به مردمان ارائه داده است.

مسلمی نائینی با تأکید بر  سخنان رهبر معظم انقلاب افزود: مقام معظم رهبری با نگاه حکیمانه و آینده‌نگر و هوشمندانه‌ای که دارند می فرمایند: به نظر من جهاددانشگاهی فقط یک نهاد نیست، بلکه یک فرهنگ است، یک سمت‌گیری و حرکت است. هرچه بتوانیم ما این فرهنگ را در جامعه گسترش دهیم و آن را پایدار و استوار کنیم، کشور را به سمت سربلندی و عزت و استقلال حقیقی بیشتر پیش برده‌ایم.

وی ادامه داد: از سویی دیگر رهبر انقلاب در جریان تنفیذ ریاست جمهوری مسعود پزشکیان، توصیه مؤکد به کار جهادی کرده و با تأکید بر اینکه با روحیه جهادی می‌توان کوه‌های مشکلات را جابه جا کرد، افزودند: کار جهادی یعنی «خستگی‌ناپذیر و بی‌مزد و منت کار کردن و با هدف انجام وظیفه انسانی و خدایی، پیش رفتن.»، اما کار جهادی معطوف به کیفیت است؛ همچنان که کارهای بزرگ همچون پیروزی در دفاع هشت ساله مقدس و مقابله با توطئه‌های پیچیده و رنگارنگ دشمنان، با کار جهادی است. 

رئیس جهاددانشگاهی با اشاره به اینکه، گردهمایی حاضر را در جزیره زیبای بوموسی با ظرفیت بالا در نگین آبهای نیلگون خلیج فارس برگزار کرده‌ایم تا همانطور که در 4 دهه گذشته با علم و فرهنگ مدافع وطن عزیز بوده و خدمات شایسته ارائه کرده‌ایم، در خدمت استقلال و تمامیت ارضی کشور عزیزمان باشیم و از این نقطه با همسایگان و کشورهای مسلمان ارتباط و تعاملات علمی و فرهنگی ایجاد کنیم. 

وی با تأکید بر برگزاری جلسه هم‌اندیشی و گفت‌وگو با مسئولان سپاه و مدیران جزیره بوموسی برای چگونگی استفاده از ظرفیت‌های جهاددانشگاهی، گفت: خلیج فارس خانه ماست و جزایر سه گانه بوموسی، تنب بزرگ و تنب کوچک جزایر ایرانی بوده و هستند و برای همیشه ایرانی خواهند ماند. 

مسلمی نائینی اظهار کرد: طبق اسناد متقن و اسناد تاریخی و حقوقی این سه جزیره متعلق به جمهوری اسلامی ایران بوده و هستند و همه مراجع بین‌المللی هم از جمله سازمان ملل این مطلب را تأیید کردند به علاوه اینکه نقشه‌های قدیمی که بعضاً در کشورهای عربی وجود دارد، خلیج فارس نامگذاری شده است.

وی در پایان از تلاش‌های نیروی دریایی سپاه پاسداران و کارکنان آن به ویژه سردار تنگسیری، فرمانده نیروی دریایی سپاه برای کارهای بزرگی که در حوزه تجهیزات و ساخت تجهیزات ساخت ناو، انواع سلاح‌ها و شناورها و دفاع از مرزهای دریایی کشور، رشادت‌ها و زحمات ایثارگری‌های نیروی دریایی انجام می‌دهند، تشکر کرد.

برگزاری جلسه هم‌اندیشی و گفت‌وگو با مسئولان جزیره بوموسی و چگونگی استفاده از ظرفیت‌های جهاددانشگاهی و همچنین و پرسش و پاسخ با حضور رئیس جهاددانشگاهی، معاونان و رؤسای واحدهای سازمانی از دیگر برنامه‌های روز اول این گردهمایی است که با شعار «جهاددانشگاهی در خدمت استقلال و تمامیت ارضی جمهوری اسلامی ایران» برگزار می‌شود.

انتهای پیام
captcha