به گزارش ایکنا از هرمزگان، حجتالاسلام والمسلمین محمد عبادیزاده، نماینده ولی فقیه در هرمزگان، امروز، 22 تیرماه در خطبههای نماز جمعه بندرعباس اظهار کرد: هدف و فلسفه از قیام امام حسین(ع) چیست؟ نخست امام(ع) خود را یک مصلح معرفی میکند که برای نجات امت رسولالله که گرفتار قهقرای جاهلیت در طول این مدت شد؛ بهویژه نزدیک به ۲۰ سال خلافت بنیامیه بر امت که انواع ظلمها روا داشته شد.
عبادیزاده امر به معروف و نهی از منکر را فلسفه قیام امام حسین(ع) دانست و گفت: جنس امر به معروف و نهی از منکر امام(ع) از نوع امر به معروف ما نیست و از غیر او و درگیر شخصیتهای آن زمان بر نمیآید، معروف از منظر امام حسین(ع) اساس و ریشه آن یعنی اصل امامت و ولایت است که جامعه اسلامی بر مدار آن بچرخد چراکه در آن زمان جامعه بر طاغوت میچرخید و امام میخواهد این معروف بر جای خودش باشد.
خطیب جمعه بندرعباس گفت: اگر این معروف یعنی امامت احیا شد بقیه دیگر از معروفها نیز احیا خواهد شد و معنای منکر اصل طاغوت است، در جایجای سخنان امام(ع) این مسئله تبیین شده است.
عبادیزاده تأکید کرد: از دیگر فلسفه قیام امام حسین(ع) احیای سنت پیامبر(ص) است، در نامهای که به مردم بصره میآورد این است که «مردم بصره سنت پیامبر از بین رفته» یعنی مردم اگر دل به سنت رسول خدا دارید وضعیت به کجا رسیده و در مقابل بدعتها احیا شده است. من شما را به کتاب خدا و سنت خدا دعوت میکنم.
وی بیان کرد: هدف دیگر از فلسفه قیام امام(ع) حمایت از حق و مبارزه با باطل است و این مختص به زمان خاص نیست؛ بلکه مربوط به همه ادوار است و باید با باطل جنگید و از حق باید حمایت کرد.
امام جمعه بندرعباس گفت: مسئله تشکیل حکومت از دیگر اهداف امام حسین(ع) است و از نتایج کار که با تشکیل حکومت ابراز اجرایی تمام معروفها و زدودن نهیها از جامعه بر عهده دارد و امروز انقلاب اسلامی همین رویه را ادامه میدهد که بستر حکومت صالحان را فراهم کند. هر چیزی که جامعه را به ناهنجاری بکشاند مخالف است و امروز فضای مجازی که قتلگاه جوانان شده است نباید به روی جوانان همه اندیشهها و ناهنجاریها را باز کنیم و حکومت اسلامی باید کمک کند تا موانع را برطرف شود.
وی ادامه داد: از دیگر هدف قیام امام(ع) مبارزه با جهل و ضلالت است، امروز برای تحقق آرمان شهدا باید این اهداف تأمین شود و بر همه هیئتها لازم است برای این اهداف امام حسین(ع) تلاش کنند.
عبادیزاده شور و شعور حسینی را توأمان دانست و اظهار کرد: شور حسینی همان عزاداری و تعزیه است که بستر را فراهم میکند؛ اما شعور همان معرفتافزایی است که باید در جامعه انجام شود.
انتهای پیام