کد خبر: 4158475
تاریخ انتشار : ۰۵ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۹
امام جمعه اهل سنت بندرعباس:

امام حسین(ع) یک قدم از آموزه‌های قرآن پا پس نکشید

امام‌جمعه اهل‌سنت بندرعباس گفت: حسین ابن علی(ع) به قیمت جانش یک‌ قدم از قرآن و آموزه‌های دین پا پس نکشید و با این عملش بزرگ‌ترین درس از عاشورا برای دوستدارانش بر جای گذاشت.

ارسالی/ امام حسین(ع) برای مبارزه با منکر تا پای جان در مقابل آن ایستادبه گزارش ایکنا از هرمزگان؛ به نقل از روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی هرمزگان، شیخ یوسف جمالی، امام‌جمعه اهل‌ سنت بندرعباس، ثبات بر مبدأ را بزرگ‌ترین درس قیام و شهادت امام حسین رضی‌الله‌عنه دانست و اظهار کرد: حسین ابن علی به قیمت جانش یک‌ قدم از قرآن و آموزه‌های دین پا پس نکشید و با این عملش بزرگ‌ترین درس از عاشورا برای دوستدارانش بر جای گذاشت.
شیخ یوسف جمالی با اشاره به آیه {وَٱلَّذِینَ ٱسۡتَجَابُوا۟ لِرَبِّهِمۡ وَأَقَامُوا۟ ٱلصَّلَوٰهَ وَأَمۡرُهُمۡ شُورَیٰ بَیۡنَهُمۡ وَمِمَّا رَزَقۡنَـٰهُمۡ یُنفِقُونَ } (آیه ۳۸ الشوری) افزود: حضرت حسین (رضی‌الله‌عنه) در آن زمان به این نتیجه رسیده بود که تغییر بزرگی آن هم در مدیریت اجتماعی در حال وقوع است؛ ازاین‌رو به کلام خداوند که می‌فرماید: «مؤمنین مسائل مهم سیاسی و اجتماعی خود را از طریق شورا و آرای عمومی پیش ببرند»، رجوع کردند و اجازه ندادند فردی مستبد بدون مراجعه به نظر مردم، قدرت را به دست گیرد و بر سرنوشت دیگران مسلط شود.

به گفته امام‌جمعه اهل‌سنت بندرعباس، قیام امام حسین علیه استبداد فردی و در جهت نهادینه‌کردن حق تعیین سرنوشت بود.

وی تصریح کرد: مطمئناً آن حضرت با نسبتی که با رسول‌الله صلی‌الله علیه و آله و سلم داشت می‌توانست بهترین زندگی را داشته باشد و در رفاه زندگی کند؛ اما حس مسئولیت‌پذیری و باری که بر دوش خود احساس می‌کرد این اجازه را به خود نداد که دنیا را بر آخرت ترجیح دهد؛ لذا به همراه یاران باوفایش به مبارزه با ظلم و جور پرداختند.

امام‌جمعه اهل‌سنت بندرعباس گفت: امام حسین، مسئولیت تاریخی داشت و انحراف از مسیر خداوند را گناهی نابخشودنی می‌دانست و به‌عنوان الگوی مردم این انحراف از مسیر حق را، منکر بزرگی می‌دید که باید حتی تا پای جان در مقابل آن ایستاد و در روز عاشورا شربت شهادت در راه حق ایشان و یاران باوفایش نوشیدند تا در تاریخ ثابت کنند باید برای احقاق حق و امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر تا پای جان ایستاد.

انتهای پیام
captcha