کد خبر: 4098769
تاریخ انتشار : ۲۱ آبان ۱۴۰۱ - ۰۹:۰۷

آغاز ارزیابی آموزشی طرح ملی تلاوت قرآن در هرمزگان

دبیر طرح ملی تلاوت قرآن کریم کشور از آغاز ارزیابی کلاس‌های آموزشی طرح ملی تلاوت قرآن کریم با هدف کشف استعدادهای برتر در هرمزگان هم‌زمان با سراسر کشور آغاز شد.

مقدم کیا دبیر طرح ملی تلاوت

به گزارش ایکنا از هرمزگان، به نقل از روابط عمومی طرح ملی تلاوت قرآن کریم، حسین مقدم‌کیا، دبیر طرح ملی تلاوت قرآن کریم کشور، امروز، 21 آبان، در حاشیه کلاس‌های آموزشی طرح ملی تلاوت قرآن کریم شباب‌الرضا(ع) در میناب، اظهار کرد: کار ارزیابی کلاس‌های آموزشی طرح ملی تلاوت قرآن کریم با هدف کشف استعدادهای برتر در هرمزگان و سایر استان‌ها آغاز شده است.

وی با اشاره به اینکه این ارزیابی توسط کارشناسان ارزیاب قرآنی انجام می‌شود و تا آخر سال ادامه دارد، تصریح کرد: این ارزیابی در راستای ارتقای شاخص‌های آموزشی، تحول قرآنی در شناسایی و هدایت نخبگان قرآنی است.

دبیر طرح ملی تلاوت قرآن کریم کشور با بیان اینکه یازدهمین دوره طرح ملی تلاوت قرآن کریم در استان‌ها با هدف شناسایی کشف استعدادهای نهفته قرآنی در بین نوجوانان و جوانان برگزار می‌شود، افزود: در این دوره شهرستان میناب از نظر تعداد ثبت‌نام شده در بین شهرستان‌های غیر مرکز استان مقام نخست را به دست آورده است.

مقدم‌کیا یادآور شد: در شهرستان میناب استعدادهای نهفته قرآنی وجود دارد و با این همدلی و همیاری که در مسئولان استانی و شهرستانی وجود دارد می‌توان این استعدادها را شکوفا کرد. همچنین در این دوره برای نخستین بار دختران توانستند ثبت‌نام کنند و خوشبختانه استقبال خوبی نیز در این زمینه صورت گرفته است.

انتهای پیام
captcha