کد خبر: 4093550
تاریخ انتشار : ۳۰ مهر ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۳

کانون پرورش فکری از تک ساحتی بودن کودکان جلوگیری می‌کند

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان با بیان اینکه کانون می‌تواند از تک ساحتی بودن کودکان جلوگیری کند و قطع کننده زنجیره فقر باشد، گفت: کودکان و نوجوانان مددجوی کمیته امداد نیز می‌توانند مهارت را در کارگاه‌های تخصصی کانون آموزش ببیند.

نشست هم اندیشی کانون پرورش فکری هرمزگان و کمیته امداد استان

به گزارش ایکنا از هرمزگان، پروین پشتکوهی، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان، امروز، 30 مهر، در نشستی هم‌اندیشی با مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان که با موضوع «طرح توانمندسازی مددجویان کمیته امداد و کاهش آسیب‌های اجتماعی» برگزار شد، اظهار کرد: هم‌افزایی و همکاری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با کمیته امداد جای خوشحالی و خرسندی دارد.

وی با تأکید بر ضرورت تشریح جایگاه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به مخاطبین کمیته امداد، افزود: کانون می‌تواند از تک ساحتی بودن کودکان جلوگیری کند و مددجویان می‌توانند مهارت و توانمندسازی را در کارگاه‌های تخصصی کانون آموزش ببیند و قطعاً توانمندسازی و مهارت‌آموزی باعث خودباوری، شادی و نشاط، روابط مثبت، هوش هیجانی، معنویت، خوش‌بینی، جرئت‌مندی و امید مددجویان شود و همچنین کانون می‌تواند قطع کننده زنجیره فقر باشد.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان تصریح کرد: وجود کانون در شهرستان‌ها و روستاهای دارای آسیب اجتماعی الزامی است و در همین راستا با توجه به عدم حضور کانون پرورش فکری در شهرستان بشاگرد و توجه به توانمندسازی و مهارت‌آموزی کودکان و نوجوانان در این مناطق و سهولت دسترسی ساکنین به کتاب و مربی وجود ماشین کتابخانه سیار بسیار حائز اهمیت است.

جلیل تراهی، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) هرمزگان نیز در این نشست، عنوان کرد: از طریق شناسایی مخاطب و هدف گزاری از سوی کمیته امداد و اجرای فعالیت‌ها و برنامه‌ها توسط کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان می‌توان خدمات به کودکان و نوجوانان مددجو را به حد مطلوب رساند و باعث کاهش آمار آسیب‌های اجتماعی شد.

وی با بیان اینکه جامعه هدف ما در اجرای این طرح می‌تواند کودکان و نوجوانان بین 7 تا 17 سال باشد و برنامه‌ها در 2 یا 3 هدف بزرگ طرح و برنامه‌ریزی شود، اضافه کرد: ظرفیت‌های خوبی در کانون و کمیته امداد وجود دارد که با مشارکت با هم برنامه‌ریزی‌های خوبی انجام می‌گیرد و باعث نتایج مثبت خواهد شد.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) هرمزگان در پایان نسبت به راه‌اندازی یک دستگاه کتابخانه سیار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در شهرستان بشاگرد قول مساعد همکاری داد.

انتهای پیام
captcha