به گزارش ایکنا از هرمزگان، دکتر یدالله آقاعباسی پژوهشگر، نویسنده، مدرس و کارگردان تئاتر، شب گذشته، 14 شهریور، در مراسم افتتاحیه کارگاه ادبیات نمایشی در بندرعباس، اظهار کرد: در حوزه ادبیات نمایشی ما باید روی پای خود بایستیم و تا زمانی که این مهم محقق نشود اتفاقی نخواهد افتاد.
وی افزود: همه ما وظیفه داریم در راستای اعتلای تئاتر کشور و استانها تلاش کنیم و این امر نیازمند توسعه زیرساختهاست. امیدوارم این کارگاه و طرحها و حضور مسئولین ارشاد در این استان به گونهای پیش برود که بعد مردم و هنرمندان این استان نگویند باز هم مسئولین آمدند و گفتند و شنیدند و رفتند.
این کارگردان تئاتر با اشاره به اینکه دولت باید در زمینه توسعه زیرساختهای تئاتر در کشور تلاش کند، افزود: ما در استان کرمان در زمانی از دستگاه دولتی بریدیم ضمن اینکه در کنارشان بودیم. جلوی کسی دست دراز نکردیم و در سالنهای شخصی به فعالیتهای خود ادامه دادیم و روی پای خود ایستادیم.
آقاعباسی بیان کرد: ما باید برای مردم و تئاتر کار کنیم نه جشنوارهها، چراکه جشنواره تنها ویترین تئاتر است. تئاتر ما باید متکی به مردم باشد. چرا ما هنوز باید کارگاه ادبیات نمایشی برگزار کنیم؟ چرا نباید پیش رفته باشیم؟ باید به خودمان و داشتههایمان اتکا کنیم در مسیر ارتقای تئاتر گام برداریم.
انتهای پیام