کد خبر: 4060405
تاریخ انتشار : ۰۸ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۵

رهایی زندانی محکوم به قصاص در هرمزگان

رئیس‌کل دادگستری استان هرمزگان از رهایی یک زندانی محکوم به قصاص در استان با تلاش شورای حل اختلاف و اعلام رضایت اولیای دم، خبر داد.

رهایی از چوبه دار

به گزارش ایکنا از هرمزگان، مجتبی قهرمانی، رئیس‌کل دادگستری استان هرمزگان، امروز، هشتم خردادماه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: یک زندانی محکوم به قصاص در استان با تلاش شورای حل اختلاف و اعلام رضایت اولیای دم به زندگی بازگشت.

وی تصریح کرد: در راستای اجرای اولویت‌های ۱۵گانه مطرح شده از سوی ریاست محترم قوه قضائیه در ابتدای سال ۱۴۰۱ به‌ویژه تأکیدات ایشان در خصوص لزوم تحکیم مشارکت گروه‌های مختلف مردمی در اصلاح ذات‌البین و ایجاد صلح و سازش در پرونده‌های قضایی، این پرونده قتل عمد به شورای حل اختلاف زندان مرکزی بندرعباس ارجاع شد که خوشبختانه با پیگیری دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان هرمزگان، اعضای شورای حل اختلاف و معتمدین محلی پس از برگزاری جلسات متعدد با حضور طرفین پرونده، منجر به سازش شد.

وی ادامه داد: این حکم قصاص قرار بود در زندان بندرعباس اجرا شود و خانواده مقتول تا آخرین لحظات بر آن اصرار داشتند که خوشبختانه با استناد به عفو و رأفت اسلامی، رضایت خود را در پای چوبه دار اعلام کردند. با اعلام رضایت اولیای دم در خصوص این زندانی، تعداد محکومین به قصاصی که از ابتدای امسال از مجازات رهایی یافته‌اند در مجموع به هفت نفر رسیده است.

قهرمانی گذشت اولیای دم در این پرونده را اقدامی درخور تحسین و موجب خشنودی خداوند متعال و در تأسی از سیره ائمه معصومین(ع) برشمرد و از تلاش‌ها و پیگیری‌های دادستان عمومی و انقلاب بندرعباس و اعضای شورای حل اختلاف در این خصوص قدردانی کرد.

وی در پایان یادآور شد: ایجاد صلح و سازش و اصلاح ذات‌البین از شاخص‌ترین ارزش‌های دینی و معیارهای اخلاقی است که اگر در سطح جامعه نهادینه شود و روحیه سازش و برادری مبنای عمل آحاد مردم قرار گیرد قطعاً موجب ارتقای امنیت روانی و توسعه اخلاق و معنویت در میان شهروندان خواهد شد.

انتهای پیام
captcha