کد خبر: 4054380
تاریخ انتشار : ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۸
معلم قرآن در گفت‌وگو با ایکنا:

رمز اثرگذاری یک معلم قرآن در عشق به شاگردانش است

معلم و فعال قرآنی رمز ماندگاری و اثرگذاری یک معلم قرآن را در عشق و محبت به شاگردانش دانست و گفت: گاه یک سخن و یا رفتار معلم ذهن و روح شاگرد را به گونه‌ای پالایش می‌دهد که با دل و جان و اشتیاق به استقبال یادگیری می‌رود و تفهیم آسان مطالب قرآنی او را برای ادامه مسیر ترغیب می‌کند.

رحمانیان معلم قرآن هرمزگانی

همواره روزهایی از سال و مناسبت‌هایی در تقویم برای ما شیرین‌تر و زیباترند و هرساله با فرا رسیدن آن مناسبت خاص، سرشار از شادی و نشاط می‌شویم، تدارک می‌بینیم و به استقبالش می‌رویم. روز معلم مناسبت خاص شخصی نیست اما، پس از گذشت سال‌ها و با وجود اینکه خود به سن معلم‌هایمان رسیده‌ایم، روز معلم که می‌آید ناخودآگاه همه خاطرات روزهای آغازین مدرسه، گرمی آغوش معلم، چهره امیدبخش او و ذوق و حلاوت آن روزها برایمان تداعی می‌شود.

معلمی شغل نیست؛ یک هنر است که با لطافت روح انسان را در باغ علم و دانش صیقل داده و با زدودن جهل و کاشتن تخم دانایی مسیری زیبا برای آینده او می‌سازد و معلم قرآن ناجی است که دست ما را محکم می‌گیرد و در تاریکی‌ها نور خدا می‌افکند و ما را از گمراهی خارج و به ساحل امن می‌رساند.

به مناسبت فرا رسیدن روز معلم و گرامیداشت هفته معلم با «سیده مریم رحمانیان» کارشناس الهیات، تاریخ و مدرس و داور قرآنی در بندرعباس به گفتگو پرداخته‌ایم که در ادامه می‌خوانیم:

این معلم قرآن در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا از علاقه وافر خود نسبت به فراگیری قرآن و علوم قرآنی در دوران نوجوانی سخن گفت و اظهار کرد: از دوران نوجوانی به واسطه علاقه‌ای که به فراگیری قرآن و علوم قرآنی داشتم در کلاس‌های آموزشی شرکت می‌کردم و از سن 25 سالگی به طور جدی به تحصیل در این زمینه پرداختم. در ادامه این مسیر مدرک مربیگری خود را از سازمان تبلیغات اسلامی و زیر نظر اساتید خبره کشوری همچون؛ استاد جمالی، تک فلاح، دغاغله و...کسب کردم.

وی علت انتخاب معلمی قرآن را نیاز به آموزش در این زمینه خواند و گفت: به دلیل نیازی که در تدریس علوم قرآنی احساس می‌شد و اهمیت و نقش حساسی که در زندگی معنوی و اجتماعی انسان‌ها دارد، تصمیم گرفتم برای تعلیم و تربیت علوم قرآنی  و تدریس تربیت مربی اقدام کنم. با تربیت کردن شاگردان موفق و توانمند احساس موفقیت می‌کنم و به خود می‌بالم؛ چراکه توانسته‌ام رسالتم را به سرانجام برسانم.

این مدرس و داور قرآنی با اشاره به تأثیر عمیق و مثبت قرآن در زندگی‌اش، بیان کرد: انس با قرآن و فعالیت در این باب اثر فوق‌العاده‌ای در زندگی من داشته از جمله رسیدن به آرامش قلبی که با انس و قرائت قرآن به دست آورده‌ام و همچنین یکی از مهم‌ترین آثار آن را در تربیت موفق فرزندانم می‌دانم و از خدای بزرگ شاکرم.

رحمانیان رمز ماندگاری و اثرگذاری یک معلم قرآن را در عشق و محبت به شاگردانش دانست و عنوان کرد: گاه یک سخن و یا رفتار معلم ذهن و روح شاگرد را به گونه‌ای پالایش می‌دهد که با دل و جان و اشتیاق به استقبال یادگیری می‌رود و تفهیم آسان مطالب قرآنی او را برای ادامه مسیر ترغیب می‌کند.

معلم و داور قرآنی در پایان ضمن تبریک روز معلم، همکارانش را به مهربانی در تدریس توصیه کرد و گفت: تدریس قابل فهم و آسان همراه با مهربانی و تشویق  و به دور از قضاوت، معجزه می‌کند و ما وظیفه داریم از این نهال امید به خوبی مراقبت کنیم تا در آینده شاهد به ثمر نشستن آن باشیم. معلمی شغل نیست عشق است و این روز قشنگ‌ترین روز خدا و بزرگداشت پاک‌ترین شغل و شریف‌ترین مربیان است و امیدوارم از تجربه‌های گران‌بهای یکدیگر بهره ببریم.

یادآور می‌شود؛ «سیده مریم رحمانیان» مربیگری و مدرسی قرآن، مربی، مدرسی و داوری صوت، لحن و تجوید، مدرسی دانشگاه آزاد و دانشکده علوم قرآنی، داور و مدرس فن بیان، رتبه اول و دوم استانی در رشته نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه در مسابقات اوقاف و دانشگاه پیام نور و رتبه هشتم کشوری بین دانشگاه‌های پیام نور در رشته ترتیل را در کارنامه دارد. او فعالیت خود را از آموزش و پرورش آغاز کرد و در ادامه با ارگان‌های متعدد در سطح استان از جمله نیروی دریایی سپاه، نیروی انتظامی، سازمان تبلیغات اسلامی، مؤسسات آموزشی، شرکت‌های نفت و توانیر همکاری داشته است.

انتهای پیام
captcha