کد خبر: 4052661
تاریخ انتشار : ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۹

حمایت از مردم فلسطین با اجرای پویش «مقلوبه» در بندرعباس

رئیس هیئت اندیشه‌ورز بانوان قرآنی هرمزگان از اجرای پویش «مقلوبه» در راستای حمایت از مردم مظلوم فلسطین توسط بانوان قرآنی و جهادی این هیئت در بندرعباس خبر داد.

پویش مقلوبه در بندرعباس

لیلا غلامحسینی، رئیس هیئت اندیشه‌ورز بانوان قرآنی هرمزگان در گفت‌وگو با ایکنا، اظهار کرد: پیامبر اسلام(ص) فرمودند: «اگر کسی صدای یک مسلمان مظلوم را بشنود و به داد و فریاد او نرسد مسلمان نیست».

وی ادامه داد: در حال حاضر چند میلیون فلسطینی فریاد مظلومیت سر می‌دهند و وظیفه ما به عنوان مسلمان مکتب اهل بیت(ع) حمایت از همه مظلومان عالم و در حال حاضر مظلومان فلسطین و قدس شریف است که چند روزی است، آماج حملات ناجوانمردانه رژیم ددمنش صهیونیستی قرار گرفته است.

رئیس هیئت اندیشه‌ورز بانوان قرآنی هرمزگان ادامه داد: در همین راستا ما در هیئت اندیشه‌ورز بانوان قرآنی استان با همکاری بانوان بسیجی و جهادگر پایگاه هوایی شهید عبدالکریمی اقدام به اجرای پویش «مقلوبه» که یک پویش جهانی برای حمایت از زنان فلسطین و امیدواری برای سرنگونی اسرائیل و پیروزی انقلاب مردم فلسطین است، کردیم. مقلوبه از غذاهای سنتی منطقه شامات و فلسطین است كه امروزه به عنوان یک غذای سیاسی محسوب می‌شود و تبدیل به نماد پیروزی قدس و واژگون شدن دشمنان قدس شده است.

غلامحسینی اضافه کرد: در پویش مقلوبه بانوان فلسطینی به نشانه اعتراض غذای مقلوبه تهیه می‌کنند و به نشانه سرنگونی اسرائیل ظرف غذا را برمی‌گردانند. این پویش را زنان محافظ مسجدالاقصی با نام المرابطات که نامش برگرفته از آیه ۲۰۰ سوره مبارکه آل‌عمران است، آغاز کردند.

وی تصریح کرد: مراسم اجرای این پویش در بندرعباس با همكاری بسیج بانوان و حوزه علمیه خواهران استان پنجشنبه 8 اردیبهشت‌ماه، رأس ساعت 18 در جوار مزار شهید گمنام در پایگاه شهید عبدالکریمی بندرعباس برگزار و غذای تهیه شده به نیابت از شهدای مقاومت در بین نیازمندان در محلات کم برخوردار توزیع می‌شود.

غلامحسینی یادآور شد: هیئت اندیشه‌ورز بانوان قرآنی هرمزگان در طول ماه مبارک رمضان علاوه بر برگزاری جلسات خانگی قرآن کریم، چندین محفل انس با قرآن کریم را نیز در محلات مختلف برگزار کرده است. همچنین توفیق این را داشتیم که با همکاری بانوان بسیجی تعداد ۳ هزار پرس غذای گرم تهیه و در محلات کمتر برخوردار بندرعباس توزیع کنیم.

انتهای پیام
captcha