کد خبر: 4049472
تاریخ انتشار : ۲۵ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۵

رونمایی از سردیس شهید آوینی در بندرعباس

مراسم رونمایی از سردیس «شهید مرتضی آوینی» به مناسبت گرامیداشت هفته هنر انقلاب اسلامی با حضور جمعی از مسئولان و هنرمندان در تالار شهید آوینی بندرعباس برگزار شد.

رونمایی از سردیس شهید آوینی

به گزارش ایکنا از هرمزگان، سعید عبدلی‌زاده، رئیس حوزه هنری استان، صبح امروز، 25 فرودین ماه، در مراسم رونمایی از سردیس شهید مرتضی آوینی در بندرعباس، اظهار کرد: شهید سید مرتضی آوینی الگو و نماد هنر انقلاب اسلامی بوده و نخستین جلوه‌های هنر متعهد و مبارزه با فقر و استضعاف پس از انقلاب در اثر شهید آوینی پیرامون محرومیت منطقه بشاگرد، متجلی است.

‎وی با اشاره به انعکاس سلحشوری مردم هرمزگان طی سالهای دفاع مقدس در قسمت‌هایی از مجموعه روایت فتح، این مراسم را فرصت تجدید عهد دوباره هنرمندان و مسئولین فرهنگی استان با راه و اهداف متعالی انقلاب اسلامی و مبانی هنر انقلاب دانست.

‎یادآور می‌شود، در پایان این مراسم که با حضور هنرمندان شاخص رشته‌های مختلف هنری و نیز جمعی از مسئولین از جمله رئیس حوزه هنری هرمزگان، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، مدیرکل سیاسی استانداری هرمزگان، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان و جمعی از اعضای شورای شهر بندرعباس برگزار شد، از سردیس شهید سید مرتضی آوینی در تالار آوینی بندرعباس رونمایی به عمل آمد.

انتهای پیام
captcha