کد خبر: 4048534
تاریخ انتشار : ۲۲ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۰

اجرای طرح «هلال رحمت» در هرمزگان

مدیرعامل جمعیت هلال‌ احمر استان هرمزگان از اجرای طرح «هلال رحمت» در مناطق کم برخوردار استان و توزیع بیش از  هزار و 790 بسته معیشتی بین نیازمندان این مناطق خبر داد.

توزیع بسته های معیشتی ویژه رمضان در هرمزگان

به گزارش ایکنا از هرمزگان، مختار سلحشور، مدیرعامل جمعیت هلال‌ احمر استان، امروز، 22 فروردین‌ماه، در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: طرح «هلال رحمت» با محوریت توزیع بسته‌های غذایی ویژه نیازمندان و خانواده‌های آسیب‌دیده متأثر از شیوع ویروس کرونا در استان در حال اجراست.

وی با اشاره به اینکه تاکنون بیش از هزار و 790 بسته غذایی در قالب طرح «هلال رحمت» در میان نیازمندان استان توزیع شده است، بیان کرد: این طرح تا پایان ماه مبارک رمضان با مشارکت خیرین و داوطلبان جمعیت هلال احمر ادامه خواهد داشت.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر هرمزگان در پایان یادآور شد: همچنین در ادامه برنامه‌های عام‌المنفعه هلال احمر در قالب طرح در قالب طرح «هلال رحمت»  بیش از هزار و 500 پرس غذای گرم بین خانوارهای مناطق کم برخوردار توزیع شده است.

انتهای پیام
captcha