کد خبر: 4038164
تاریخ انتشار : ۰۳ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۴

نقش طرح توسعه مشاغل خانگی در استفاده از ظرفیت پیشکسوتان

بانوی کارآفرین هرمزگانی با اشاره به اینکه  فعالیت در حوزه صنایع‌دستی نیازمند استفاده از تجربه و مهارت پیشکسوتان این عرصه است، گفت: طرح توسعه مشاغل خانگی جهاد دانشگاهی این فرصت را در اختیار افراد قرار می‌دهد تا بتوانند از مهارت افراد باتجربه در حوزه‌های مختلف استفاده کنند.

آرسته پیشران طرح توسعه مشاغل خانگی جهاد دانشگاهی هرمزگان

فهیمه آرسته، بانوی کارآفرین و پیشران طرح توسعه مشاغل خانگی جهاد دانشگاهی هرمزگان، در گفت‌وگو با ایکنا، اظهار کرد: من فعالیت خود برای خوداشتغالی و از طرفی ایجاد اشتغال برای افراد دیگر را در حوزه صنایع‌دستی بومی هرمزگان نظیر خوس‌دوزی، گلابتون‌دوزی و سوزن‌دوزی از حدود 5 سال پیش آغاز کردم.

وی افزود: در طول مدتی که کار خود را آغاز کردم همواره تلاش داشتم با ایجاد فضایی مناسب نظیر برگزاری برنامه‌های مختلف فرهنگی و جشن‌های مذهبی در کنار کمک به رفع مشکل اقتصادی افراد در بالا بردن سطح فرهنگ فضای کار خود و افرادی که با هم کار می‌کردیم، گام بردارم و احساس می‌کنیم در این زمینه موفق نیز بوده‌ام.

این بانوی کارآفرین هرمزگانی یکی از اهداف اصلی خود برای فعالیت در حوزه صنایع‌دستی را حفظ فرهنگ و صنایع‌دستی بومی منطقه دانست و عنوان کرد: از این رو با هدف ایجاد اشتغال برای افراد مختلف، برقراری ارتباطی سالم و به روز بین افراد، کسب تجربیات لازم برای ادامه کار و توسعه کسب و کارم و همچنین پیـشرفت اقتصاد جامعه اقدام به راه‌اندازی یک کارگاه و ایجاد اشتغال برای 26 نفر کردم.

آرسته مهم‌ترین مشوق خود را همراهی دوستان و اساتید و افراد باتجربه در حوزه صنایع‌دستی بومی هرمزگان عنوان کرد و افزود: یکی از نقاط قوت کار خود را همکاری با افراد ماهر و باتجربه می‌دانم و فکر می‌کنم تنها نقطه ضعف کارمان کمبود امکانات و بودجه‌های لازم برای توسعه بیشتر کارمان به خصوص در بازار فروش است.

وی بیان کرد: به افراد علاقه‌مند به کار در حوزه صنایع‌دستی بومی استان هرمزگان توصیه می‌کنم همواره در کنار مهارت‌آموزی از سال‌ها تجربه و مهارت پیشکسوتان این عرصه نیز استفاده کنند. خوشبختانه طرح توسعه مشاغل خانگی جهاد دانشگاهی این فرصت را در اختیار افراد قرار می‌دهد تا بتوانند از مهارت افراد باتجربه در حوزه‌های مختلف استفاده کنند. این طرح همچنین با برگزاری کلاس‌ها و کارگاه‌های مختلف باعث پیشرفت روزافزون بسیاری از مشاغل ازجمله خود من بوده است.

این بانوی کارآفرین هرمزگانی در پایان یادآور شد: مهم‌ترین خواسته من و بسیاری از فعالین حوزه مشاغل خانگی از مسئولین حمایت‌های مادی و معنوی از تمامی مراحل کارمان است. فعالیت در این حوزه نیاز به حمایت‌هایی دارد که بدون آن‌ها امکان رشد و توسعه مشاغل خانگی در سطح جامعه و بازار نخواهد بود.

انتهای پیام
captcha