به گزارش ایکنا از هرمزگان، حجتالاسلام حسن کریمی، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان، شب گذشته، 12 بهمنماه، در دیدار با فرمانده انتظامی استان، ضمن گرامیداشت ایامالله دهه فجر، اظهار کرد: خوشبختانه نیروهای مسلح از جمله نهادهایی هستند که میتوان نسبت به سلامت و درستی کار و فعالیتشان آرامش قلبی بیشتری داشت. ممکن است به نسبت گستردگی مأموریتها گاهی مسائلی نیز پیش آید اما در مجموع عملکرد خوبی را به منصه ظهور رساندهاند.
وی افزود: اهداف و برنامههای ستاد امر به معروف و نهی از منکر بهگونهای است که ایجاب میکند همکاری و تعامل خوبی با نیروی انتظامی داشته باشد و البته نهادهای نظامی، انتظامی و امنیتی همه عضو ستاد امر به معروف و نهی از منکر هستند. قطعاً اینکه قانونگذار نیروهای عالی استانی را عضو این ستاد قرار داده، اهداف مشخصی داشته و انتظار میرود جلسات ستاد با حضور تمامی اعضا برگزار شود.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر هرمزگان تصریح کرد: کار نیروی انتظامی در واقع همان امر به معروف و نهی از منکر است. دستور تشکیل نیروی انتظامی نیز به همین سبب بوده که اگر جایی امر به معروف یا نهی از منکر لازم باشد، نیروی انتظامی ورود کند. انتظامات در واقع همان اشاعه معروف است و اگر کسی بخواهد نظم و امنیت شهر را به هم بزند، ارزشهای نظام را زیر پا بگذارد و هنجارشکنی انجام دهد، این نیروی انتظامی است که در مقابلش قرار میگیرد.
کریمی بیان کرد: در حوزه منکرات که در واقع همان آسیبها و ناهنجاریهای اجتماعی و... هستند، یکی از مشکلات اساسی ما سواحل استان هستند. همه دستگاهها باید دست به دست هم دهند تا ساماندهی سواحل استان به یک سرانجامی برسد. ما با تمامی دستگاههای مرتبط با حوزه سواحل از استانداری، شهرداریها، میراث فرهنگی و گردشگری، ادارات آب و برق و... جلساتی داشتهایم و پیگیر ساماندهی سواحل استان هستیم.
وی اضافه کرد: یکی از مسائلی که در حوزه سواحل آسیبهای زیادی را در پی داشته، مسئله حجاب و عفاف به خصوص در جزایر استان است. این مسئله نیاز به برنامهریزی قوی در کوتاهمدت و بلندمدت و همچنین مجری قوی برای اجرای این برنامهریزیها دارد. در حوزه برنامهریزی کارهای خوبی صورت گرفته است، قوانین محکمی نیز در این زمینه تصویب شده، اما در میدان عمل ضعفهای زیادی وجود دارد.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر هرمزگان بیان کرد: جزیره هرمز که در طول تاریخ پیشگام در زمینه ارزشهای دینی و انقلابی بوده، متأسفانه امروز تبدیل به محلی برای آسیب زدن به فرهنگ دین و اسلام شده است. یکی از مسائلی که در این حوزه مورد نقد است، حضور کمی و کیفی نیروی انتظامی است. امروز جزیره هرمز یک مقصد گردشگری بوده و آسیبهای زیادی به زیستبوم این جزیره وارد شده است. نیاز است کلانتری جزیره هرمز گسترش پیدا کند، چراکه ظرفیت این جزیره از یک بخش فراتر رفته است.
کریمی اظهار کرد: نگاه مردم و مسئولان در حوزه ناهنجاریهای اجتماعی در سواحل به سمت ستاد امر به معروف و نهی از منکر است و این در حالی است که ستاد بازوی اجرایی لازم برای این کار را ندارد. قانونگذار برای اینکه از همه عوامل مؤثر استفاده شود، تمامی نهادهای مرتبط را عضو ستاد امر به معروف و نهی از منکر قرار داده است تا هرکدام بخشی از مأموریتهای ستاد را اجرایی کنند.
وی افزود: اگر همافزایی و هماهنگی بین نهادهای مرتبط ایجاد شود، میتوان کارهای ایجابی و فرهنگی خوبی در حوزه اشاعه معروف انجام داد. به نظر میرسد نهادهای فرهنگی و اجتماعی ما حضور کمرنگی در این زمینه دارند. فعالیتهایی انجام میشود اما آنطور که باید در جامعه نمود پیدا نمیکند. همه اعضای ستاد امر به معروف و نهی از منکر باید پای کار بیایند تا بتوانیم از همه ظرفیتهای استان برای اجرای این دو فریضه الهی در سطح جامعه استفاده کنیم.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر هرمزگان تصریح کرد: گزارشات جدی داریم که سرو خوراکیهای حرام در رستورانها و بوم گردیهای استان انجام میشود اما هیچ برخوردی با آنها صورت نمیگیرد. در مسئله مقابله با توزیع مشروبات الکلی نیز باید اقدامات مؤثرتری انجام شود. باید بهگونهای عمل کنیم تا افرادی که میخواهند منکرات انجام دهند احساس ناامنی کنند. متأسفانه شاهد هستیم که این آمران به معروف و ناهیان از منکر ما هستند که احساس ناامنی میکنند و مورد آسیب قرار میگیرند.
انتهای پیام