به گزارش ایکنا از هرمزگان، حجتالاسلام علیاکبر انصاریراد، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان، صبح امروز، 20 آبان ماه، در نشست شورای امر به معروف و نهی از منکر این اداره کل، اظهار کرد: پرداختن به فریضه مهم امر به معروف و نهی از منکر و این ضرورت قرآنی از مطالبات اساسی مقام معظم رهبری(مدظلهالعالی) و امامین انقلاب اسلامی بوده است.
وی با اشاره به آثار و برکات امر به معروف و نهی از منکر در جامعه، تصریح کرد: یکی از فرایض مهم دین مبین اسلام در جامعه که بر کسی پوشیده نیست امر به معروف و نهی از منکر است و باید از این فرصت مناسب فراهم شده بهترین استفاده را کرد. بهرغم فعالیتهای خوبی که تا کنون در سطح جامعه و استان هرمزگان در این زمینه صورت گرفته است هنوز هم مشکلاتی در این زمینه داریم.
مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان عنوان کرد: امر به معروف و نهی از منکر واقعی مبتنی بر آیات کریمه قرآن کریم و روایات هنوز در جامعه تحقق عینی پیدا نکرده است و تا رسیدن به آن نقطه مطلوب و آرمانی فاصله زیادی داریم. در جامعه به خصوص در دستگاههای اجرایی اعضای شوراهای امر به معروف و نهی از منکر و کسانی که درون دستگاهها هستند باید تلاش کنند تا با انسجام بخشیدن به فعالیتها شاهد برکات آن در جامعه باشیم.
انصاریراد اضافه کرد: در گام دوم انقلاب اسلامی باید کارهایی نو و جدید صورت گیرد بخصوص اینکه به شدت نیاز به فعالیتهای رسانهای و ارتباط جمعی در جامعه کنونی احساس میشود. در ادارات تبلیغات اسلامی شهرستانهای استان نهتنها فضای فعالیت و کار فراهم است، بلکه همه این امکانات به پیشبرد اهداف امر به معروف و نهی از منکر در استان کمک میکند.
وی بیان کرد: بیش از ۱۶۵۰ هیئت مذهبی و بیش از دو هزار مداح و ذاکر اهلبیت در سطح استان وجود دارد که بانک اطلاعاتی و وضعیت آنها مشخص شده است. امامان محله و روستا و روحانیون مستقر ظرفیتهای خوبی هستند که میتوانند در حوزه امر به معروف و نهی از منکر کمک کنند و تبلیغات اسلامی یکی از نهادهایی است که تبلیغ امر به معروف و نهی از منکر از وظایفش است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان در پایان یادآور شد: حداقل تقاضایی که از ستاد امر به معروف و نهی از منکر داریم این است که محتوای آشنایی مبلغین با آمار و اطلاعات، مطالب روز و تحلیلهایی که در زمینه امر به معروف و نهی از منکر موجود است را در اختیار آنها قرار دهد.
انتهای پیام