کد خبر: 4010453
تاریخ انتشار : ۱۲ آبان ۱۴۰۰ - ۱۹:۰۳

ضرورت حمایت مسئولین از کارآفرینان و طرح توسعه مشاغل خانگی

بانوی کارآفرین هرمزگانی طرح توسعه مشاغل خانگی را طرح بسیار خوبی دانست که باید با حمایت مسئولین ادامه یابد و گفت: درخواست من از مسئولین این است که در راستای تخصیص تسهیلات با کارمزد کم به کارآفرینان و تولیدکنندگان تازه‌کار قدم بردارند.

طرح توسعه مشاغل خانگی جهاد دانشگاهی هرمزگان

خاطره عامری‌سیاهوئی، بانوی کارآفرین هرمزگانی و پیشران طرح مشاغل خانگی جهاد دانشگاهی هرمزگان که توانسته در رویداد استارتاپی کارآفرینی جهاد دانشگاهی شرکت کند، در گفت‌وگو با ایکنا، اظهار کرد: 28 سال سن دارم و تحصیلاتم را تا مقطع کارشناسی در رشته مدیریت جهانگردی ادامه داده‌ام. علاوه بر اشتغال‌زایی توانسته‌ام فعالیت‌های بسیار دیگری را از کارگاه کوچکم آغاز کنم و به سرانجام برسانم. از چاپ دستی و ساخت مهر دست‌ساز با جنس لینولئوم و چاپ آن روی لباس، ساک تبلیغاتی، طراحی صحنه، دکوراسیون داخلی تا معرفی آداب‌ورسوم هرمزگان و فعالیت‌های فرهنگی و هنری و ایجاد شغل برای افرادی که علاقه‌مند اشتغال هستند،

وی افزود: من پس از تولد دخترم نتوانستم بیرون از منزل کارکنم و از این رو فکر می‌کنم مشاغل خانگی برای زنان خانه‌دار واقعاً نعمت به شمار می‌آید، زیرا با سرمایه‌گذاری کم می‌توان به درآمد دست ‌یافت و تصمیم گرفتم وارد این عرصه شوم و کارم را با آزمون‌ و خطا در هنر چاپ آغاز کردم. این امر ذهن من را راضی نمی‌کرد و دوست داشتم سفره‌ام گسترده شود و افراد دیگر نیز از این ایده بهره‌مند شوند. اکنون با ایده ایجاد اشتغال و کسب درآمد و گذراندن دوره‌های جهاد دانشگاهی در طرح ملی مشاغل خانگی با کمک همسرم محصولاتم را در فضای مجازی و بازارهای ایجادشده به فروش می‌رسانم.

این بانوی کارآفرین تصریح کرد: من معتقدم طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با مدیریت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و همراهی جهاد دانشگاهی به‌عنوان یک‌ نهاد دانش‌بنیان و توسعه‌ای، طرح بسیار خوبی است که باید با حمایت مسئولین ادامه یابد.

عامری عنوان کرد: من مهم‌ترین عامل موفقیت خود را حمایت خانواده میدانم. حمایت خانواده می‌تواند در ایجاد روابط بین فردی مثبت کمک‌کننده باش به صورتی که هنگامی‌که فرد ارزش، نگرش، اعتقادات، انسانیت و فرهنگ را از خانواده خود فرا بگیرد به معنای واقعی به آن عمل می‌کند و در زندگی اجتماعی او نیز تأثیر می‌گذارد.

وی ادامه داد: برخی به دلیل اینکه می‌خواهند در کسب‌وکار خود موفق شوند سعی می‌کنند ازدواج خود را به تأخیر ‌اندازند حال‌آنکه این تفکر اشتباه است چراکه داشتن همسر و یک فرد همفکر و هم سو می‌تواند برگ برنده زندگی هر فرد باشد که خوشبختانه همسر و پدر و مادرم از اصلی‌ترین مشوقان من در ایجاد این کسب‌وکار هستند.

این پیشران طرح ملی مشاغل خانگی جهاد دانشگاهی هرمزگان یادآور شد: برای راه‌اندازی کارگاه تولیدی پوشاک ازجمله شال و تیشرت و اکسسوری‌های منزل مثل کاور، کوسن، رومیزی و غیره با تکنیک چاپ دستی نیاز به یک مکان برای کار و گرفتن تجهیزات هستم. درخواست من از مسئولین این است که در راستای تخصیص تسهیلات با کارمزد کم به کارآفرینان و تولیدکنندگان تازه‌کار قدم بردارند.

انتهای پیام
captcha