کد خبر: 4009221
تاریخ انتشار : ۰۸ آبان ۱۴۰۰ - ۱۸:۰۷

ضرورت ادامه راه شهدا در گام دوم انقلاب اسلامی

فرمانده منطقه یکم نیروی دریایی سپاه ادامه راه شهدا در گام دوم انقلاب اسلامی در مسیر اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی را ضروری دانست.

سردار غلامشاهی فرمانده منطقه یکم نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

سردار عباس غلامشاهی، فرمانده منطقه یکم نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، عصر امروز، 8 آبان ماه، در حاشیه مراسم ویژه روز ملی نوجوان و هفته بسیج دانش‌آموزی در جزیره شهیدپرور هرمز، در گفت‌وگو با ایکنا، اظهار کرد: سالروز شهادت شهید بزرگوار و بسیجی، شهید محمدحسین فهمیده را گرامی می‌دارم و از خداوند متعال توفیق ادامه راه آن شهید را در مسیر اعتلا و اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی‌ دارم.

فرمانده منطقه یکم نیروی دریایی سپاه تصریح کرد: جزیره هرمز یک ویژگی شاخص در کشور دارد و به نسبت جمعیت آماری، این جزیره در دوران دفاع مقدس بیشترین شهید را تقدیم نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران کرده است.

وی افزود: از بین 35 شهید جزیره هرمز، تعداد 10 تن از شهیدان این جزیره، دانش‌آموز هستند. حسن سلیقه اجرای این برنامه ملی در جزیره هرمز قطعاً پیامی برای جوانان، مردم و دشمنان دارد و آن نیز ادامه راه شهدا در گام دوم انقلاب اسلامی در مسیر اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی است که ان‌شاءالله این راه ادامه پیدا خواهد کرد.

یادآور می‌شود؛ مراسم ویژه روز ملی نوجوان و هفته بسیج دانش‌آموزی تحت عنوان «در مسیر اقتدار» به میزبانی سپاه امام سجاد (ع) هرمزگان و با حضور مهمانان کشوری و لشکری و خواهر شهیدان «محمدحسین و داوود فهمیده» به عنوان مهمان ویژه در جزیره شهیدپرور هرمز برگزار شد.

انتهای پیام
captcha