کد خبر: 4001700
تاریخ انتشار : ۱۰ مهر ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۱

مسابقه واقعی در عمل به قرآن است

مدیرکل امور فرهنگی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی قرآن کریم را متعلق به تمام بشریت دانست و گفت: مسابقات قرآنی برای من حکم محافل قرآنی را دارند و مسابقه واقعی را در عمل به قرآن کریم می‌دانم.

به گزارش ایکنا از هرمزگان، شهریار احمدبیگی، مدیرکل امور فرهنگی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، صبح امروز، 10 مهرماه، در آیین افتتاح پانزدهمین دوره مسابقات قرآن کریم جامعه کار و تلاش استان هرمزگان، اظهار کرد: پیامبر گرامی اسلام(ص) می‌فرمایند: «خَيْرُكُمْ مَنْ تَعَلَّمَ الْقُرآنَ وَ عَلَّمَهُ؛ بهترين شما كسى است كه قرآن بياموزد و آموزش دهد» پشت این چند کلمه درسی بزرگ و یک سبک زندگی نهفته است.

وی افزود: از نظر من این مجلس یک محفل قرآنی بوده و مسابقه نیست، چراکه مسابقه واقعی در عمل به قرآن است. در سال گذشته به دلیل شیوع ویروس کرونا امکان برگزاری این محفل نورانی مهیا نبود اما ما اجازه لغو آن را ندادیم و مجلس را به صورت مجازی و با حضور داوران بین‌المللی و شکوه بسیار بیشتری برگزار کردیم. امسال نیز با وجود همه سختی‌ها و محدودیت‌ها شاهد برگزاری پانزدهمین دوره این محفل در هرمزگان هستیم.

مدیرکل امور فرهنگی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: جامعه کار و تلاش در کنار نیروهای نظامی و انتظامی و کادر بهداشت و درمان از اقشاری بودند که در زمان شیوع ویروس کرونا، سنگر را حفظ کردند و خانه‌نشین نشدند. اگر امروز مرزی داریم که با خون قرمز شده، آن را مدیون لباس‌های سبز نیروهای نظامی و انتظامی هستیم.

احمدبیگی عنوان کرد: قرآن متعلق به تمام بشریت است و زمانی که به آن گوش فرا می‌دهیم دیگر مهم نیست که از چه دین و مذهب و ملتی هستیم. دین مبین اسلام نیز، دین محبت و پیامبر گرامی‌اش الگوی مهربانی برای بشریت است. امام باقر(ع) فرمودند: «لدِّينُ هُو الحُبُّ ، و الحُبُّ هُو الدِّينُ؛ دين همان محبت است و محبت همان دين».

وی  در پایان یادآور شد: از همه بزرگوارانی که در برگزاری این محفل نورانی حمایت مادی و معنوی داشته‌اند کمال قدردانی را دارم و سلام وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به همه مردم خونگرم هرمزگان به خصوص جامعه کار و تلاش و جامعه قرآنی این استان می‌رسانم. ان‌شاءالله خداوند به همه ما توفیقی عنایت کند تا عامل به قرآن کریم باشیم.

انتهای پیام
captcha