کد خبر: 3999447
تاریخ انتشار : ۳۱ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۴:۲۴

ضرورت هموارسازی مسیر پیشرفت بانوان قرآنی هرمزگان

ناظر بخش بانوان مسابقات استانی قرآن اوقاف در هرمزگان مسیر پیشرفت بانوان قرآنی استان را ناهموار دانست و گفت: متأسفانه تلاش مسئولین قرآنی استان نسبت به فراهم کردن امکانات آموزشی بانوان قرآنی به خصوص در شهر و روستاهای دور از مرکز استان، بسیار کم‌رنگ بوده است.

بتول نژادعلیرضایی، ناظر بخش بانوان مرحله استانی چهل و چهارمین دوره مسابقات قرآن اوقاف در هرمزگان، در گفت‌وگو با ایکنا، اظهار کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا تعدادی از بانوان شرکت‌کننده در این مرحله از مسابقات به دلیل مشکل ایاب و ذهاب، در مسابقات حضور نیافتند.

وی افزود: متأسفانه در استان هرمزگان به خصوص در شهرستان‌های کم برخوردارتر که از امکاناتی نظیر اینترنت و تبلت‌های هوشمند نیز محروم‌اند، امکان دسترسی بانوان به اساتید مجرب فراهم نیست و از این رو مسیر پیشرفت بانوان قرآنی بسیار ناهموار است. باید شرایطی فراهم شود تا بانوان قرآنی ما به امکانات آموزشی مرکز وصل شوند، چراکه با روال کنونی سطح سواد قرآنی بانوان استان پیشرفت چشمگیری نخواهد داشت و امکان بروز و ظهور استعدادهای قرآنی در مسابقات، فراهم نمی‌شود.

ناظر بخش بانوان مسابقات استانی قرآن اوقاف در هرمزگان تصریح کرد: متأسفانه تلاش مسئولین قرآنی استان نسبت به فراهم کردن امکانات آموزشی بانوان قرآنی به خصوص در شهرستان‌های کم برخوردار و شهر و روستاهای دور از مرکز استان، بسیار کم‌رنگ بوده است. باید در این راستا تمهیداتی اندیشیده شود تا بانوان هرمزگانی نیز بتوانند نمایندگان بیشتری در مراحل استانی و کشوری مسابقات قرآن داشته باشند.

نژادعلیرضایی عنوان کرد: من به عنوان یک مربی قرآن افسوس می‌خورم که چرا برخی از استان‌هایی که از نظر اقتصادی ضعیف واقع شده‌اند در زمینه‌های فرهنگی و قرآنی نیز کم‌رنگ هستند. بهبود شرایط کنونی نیاز به آسیب‌شناسی و یک انقلاب فرهنگی از سوی مسئولین و فعالین قرآنی و به خصوص خیرین و واقفین دارد. رسیدن به جایگاه خوب در حوزه قرآنی دست‌نیافتنی نیست و با یک هم‌افزایی خوب می‌توان این هدف متعالی را محقق کرد.

انتهای پیام
captcha