به گزارش ایکنا از هرمزگان، اجرای طرح «اطعام و احسان حسینی» صبح امروز، 20 مردادماه با هدف پخت و توزیع یک میلیون پرس غذای گرم بین نیازمندان و اقشار آسیبپذیر از کرونا در سراسر هرمزگان آغاز شد. این طرح در مراسمی با حضور نماینده ولیفقیه در هرمزگان و مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان افتتاح شد و 72 آشپزخانه جهت پخت و توزیع غذای گرم در سراسر استان فعالیت خود را آغاز کردند.
حجتالاسلاموالمسلمین محمد عبادیزاده، نماینده ولیفقیه در هرمزگان در این مراسم، اظهار کرد: پویش اطعام و احسان حسینی در استان از اول ماه محرم آغاز شده و تا پایان ماه صفر به مدت ۲ ماه ادامه مییابد. هر روز ۳۰ هزار پرس غذای گرم در آشپزخانههای اطعام و احسان حسینی پخت شده و بین نیازمندان و آسیب دیدگان از کرونا توزیع میشود.
وی افزود: از 72 آشپزخانه اطعام و احسان حسینی در استان ۲۰ آشپزخانه مربوط به شهر بندرعباس است. راهاندازی آشپزخانه اطعام و احسان حسینی به همت کمیته امداد صورت گرفته است و از مردم نیکوکار و خیر استان هرمزگان نیز انتظار میرود در این کار خداپسندانه سهیم شوند.
نماینده ولیفقیه در هرمزگان خاطرنشان کرد: امیدوارم تعداد آشپزخانههای اطعام حسینی با حمایتهای مردمی و افراد نیکوکار تا پایان ماه صفر به ۲ برابر افزایش یابد.
جلیل تراهی، مدیرکل کمیته امداد هرمزگان نیز در این مراسم بیان کرد: از ابتدای ماه محرم تا پایان ماه صفر بیش از یک میلیون پرس غذای گرم طبخ و بین خانوادههای نیازمند تحت حمایت این نهاد و اقشار آسیبپذیر از کرونا توزیع خواهد شد.
وی افزود: پویش اطعام و احسان حسینی در قالب تهیه، طبخ و توزیع غذای گرم، بستهبندی و توزیع بستههای معیشتی و بهداشتی میان نیازمندان با مشارکت هیئتهای عزاداری، حسینیهها، مساجد، دفاتر ائمه جماعات، موسسههای خیریه و کمکهای مردم نیکوکار استان هرمزگان با رعایت دستورالعملهای بهداشتی اجرا میشود.
مدیرکل کمیته امداد هرمزگان در پایان یادآور شد: از مردم خیر و نیکوکار هرمزگان انتظار داریم که نذرهای خود را از طریق کد دستوری #076*8877* یا شماره کارت مجازی 6037997950027830 به حساب کمیته امداد واریز کنند تا بتوانیم هرچه بهتر و بیشتر در ماه پر خیر و برکت محرم و صفر در خدمت خانوادههای نیازمند استان باشیم.
انتهای پیام