کد خبر: 3985403
تاریخ انتشار : ۲۹ تير ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۷

کمک ۲ میلیارد تومانی خیران پارسیان به ایتام و محسنین

رئیس کمیته امداد شهرستان پارسیان از کمک ۲ میلیارد تومانی خیران این شهرستان به ایتام و محسنین در ۳ ماهه نخست سال جاری خبر داد و گفت: مشارکت مردم در طرح اکرام ایتام و محسنین این نهاد، نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۵۵ درصد رشد داشته است.

به گزارش ایکنا از هرمزگان، به نقل از روابط عمومی کمیته امداد امام خمینی(ره) استان، عبدالمجید نصیریان، رئیس کمیته امداد شهرستان پارسیان، اظهار کرد: حامیان و خیران در طرح‌ اکرام ایتام و محسنین در 3 ‌ماهه نخست سال جاری، 2 میلیارد و 250 میلیون تومان به ایتام و فرزندان محسنین تحت حمایت کمیته امداد پارسیان کمک کردند که این مشارکت حامیان و خیران یک میلیارد و 200 میلیون تومان نقدی و مابقی کالای بوده است.

نصیریان با اشاره به رشد 155 درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته، افزود: هم‌اکنون یک هزار و 209 حامی نیکوکار، 144 یتیم و 314 فرزند محسنین را زیر چتر حمایتی خود قرار داده‌اند که علاوه بر پرداخت سرانه ماهانه، تلاش می‌کنند با تهیه سبد کالا، بسته‌های تحصیلی، رسیدگی به مشکلات درمانی، مسکن و معیشت خانواده‌های ایتام و محسنین تحت حمایت کمیته امداد با رفع بخشی از نیازهای ضروری این خانواده‌ها، کیفیت زندگی آن‌ها را ارتقاء دهند.

رئیس کمیته امداد شهرستان پارسیان با بیان اینکه حفظ عزت‌نفس خانواده‌های نیازمند، کاهش آلام آنان و بسترسازی جهت ریشه‌کنی فقر در جامعه از اهداف و ضرورت‌های طرح اکرام ایتام و محسنین در کمیته امداد است، یادآور شد: در همین راستا خیران می‌توانند با مراجعه حضوری و یا ارسال عدد ۱ به شماره ۳۰۰۰۳۳۳۳۷۶ جهت ثبت‌نام اکرام ایتام اقدام و در این طرح خداپسندانه مشارکت کنند.

انتهای پیام
captcha