کد خبر: 3984166
تاریخ انتشار : ۲۳ تير ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۷

آیین تجلیل از فعالان و مدیران برتر مؤسسات قرآنی هرمزگان برگزار شد

آيین تجلیل از مدیران برتر مؤسسات قرآن و عترت و فعالان قرآنی هرمزگان با حضور نماینده ولی‌فقیه در استان و مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان برگزار شد.

به گزارش ایکنا از هرمزگان، آیین تجلیل از مدیران برتر مؤسسات قرآن و عترت و فعالان قرآنی استان، صبح امروز، 23 تیرماه، با حضور نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان و مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان برگزار شد و در پایان این مراسم با اهدای لوح سپاس از مدیران برتر مؤسسات قرآنی هرمزگان تقدیر به عمل آمد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمد عبادی‌زاده، نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان در این آیین، اظهار کرد: قرآن یک منظومه بزرگ و به هم پیوسته است و فقط از طریق شبکه‌سازی منسجم می‌توان آن را در همه بخش‌های جامعه بسط و گسترش داد.

وی با تأکید بر ضرورت ایجاد رویه‌ای واحد در فعالیت‌های قرآنی استان، افزود: زمانی به یک اتحاد و انسجام در فعالیت‌های قرآنی می‌رسیم که همه دستگاه‌ها و نهادهای مرتبط در یک شبکه هماهنگ قرار گیرند. بسیاری از دستگاه‌ها در گسترش فرهنگ قرآنی سهیم‌اند اما به صورت جزیره‌ای عمل می‌کنند و فعالیت‌ها به هم‌افزایی نمی‌رسد و سهم و شرح وظایف هر بخش مشخص نیست.

نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان تصریح کرد: متأسفانه صنایع هرمزگان در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی خود به خصوص در زمینه فعالیت‌های فرهنگی و قرآنی چندان خوب عمل نکرده‌اند و لازم است این مسئله از طریق شورای فرهنگ عمومی پیگیری و مطالبه شود.

عبادی‌زاده در پایان از فعالیت‌ها و حمایت‌های اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی از مؤسسات قرآنی قدردانی کرد و یادآور شد: ضروری است که نشست‌های مشترکی با مؤسسات و فعالان قرآنی برای بررسی مشکلات و موانع این حوزه و یافتن راه‌حل‌هایی برای برون‌رفت از مشکلات این حوزه، برگزار شود.

رضا کمالی‌زرکانی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان نیز در این آیین عنوان کرد: فعالیت‌های قرآنی مهم‌ترین بخش از برنامه‌های فرهنگی استان بوده و هم‌اکنون 32 موسسه قرآنی فعال در استان مشغول خدمات‌دهی هستند. بیش از 4 هزار حافظ قرآن در این مؤسسات آموزش دیده‌اند و در مجموع بیش از 8 هزار نفر در این حوزه مشغول فعالیت هستند.

وی تصریح کرد: تاکنون 3 میلیارد و 395 میلیون ریال اعتبار در راستای حمایت از برنامه‌های مؤسسات قرآنی از جمله برگزاری جشن‌های رمضان، مسابقات قرآن کریم، هفته‌های قرآن و عترت، آزمون قرآنی، دهه کرامت، فجر فاطمی و ... صرف شده است.

انتهای پیام
captcha