کد خبر: 3983130
تاریخ انتشار : ۱۹ تير ۱۴۰۰ - ۱۶:۲۹

راه‌اندازی قرارگاه فرهنگی و مردمی غدیر در بندرعباس

قرارگاه فرهنگی و مردمی غدیر به همت تعدادی از هیئات، مساجد، حوزه‌های مختلف بسیج و سپاه و خیرین استان در بندرعباس راه‌اندازی شد.

به گزارش ایکنا از هرمزگان، به نقل از روابط عمومی سپاه ناحیه بندرعباس، قرارگاه فرهنگی و مردمی عید سعید غدیر به همت این نهاد، حوزه مقاومت بسیج شهید منتظری، بنیاد بین‌المللی غدیر، منطقه ‌یکم نیروی ‌دریایی سپاه، هیئت چادر خاکی، هیئت شهدای گمنام، مساجد امام حسین(ع)، مالک اشتر و حضرت‌ ابوالفضل(ع) گلشهر شمالی، ستاد اجرایی فرمان ‌امام(ره) و خیران استان راه‌اندازی شد.

حجت‌الاسلام‌ محمدجواد زارع، دبیر قرارگاه‌ فرهنگی و مردمی غدیر بندرعباس، اظهار کرد: در سال ۹۸ با هم‌افزایی موفق به برگزاری چندین برنامه در منطقه گلشهر بندرعباس بودیم و امسال طبق تجربه سالیان گذشته تصمیم به تثبیت این برنامه گرفتیم. این قرارگاه مربوط به یک مجموعه خاص نبوده و چندین هیئت، مسجد و حوزه‌های مختلف بسیج و سپاه در آن مشارکت دارند.‌

وی افزود: در این قرارگاه برنامه‌های مختلف و چندجانبه‌ای اعم از بسته‌های فرهنگی، راه‌اندازی ایستگاه و موکب‌های فرهنگی، اجرای برنامه‌های شناخت غدیر برای کودکان، تابلونویسی، پخت غذا و پس از اخذ مجوزهای لازم برگزاری یک جشن خیابانی بزرگ با رعایت پروتکل‌های بهداشتی را خواهیم داشت.

دبیر قرارگاه فرهنگی و مردمی غدیر بندرعباس در پایان یادآور شد: مردم فهیم و خیر استان هرمزگان می‌توانند نذورات و کمک‌های خود را به شماره حساب‌هایی که به زودی اعلام می‌شود، واریز کنند.

انتهای پیام
captcha