به گزارش ایکنا از هرمزگان، حجتالاسلاموالمسلمین علیاکبر انصاریراد، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان، صبح امروز، 14 تیرماه، در نشست هماهنگی مراسمات عزاداری و تعزیهخوانی محرم 1442، اظهار کرد: از همه تشکلهای دینی که در راستای نهادینه ساختن مراسم و مجالس دینی و مذهبی گام برمیدارند، قدردانی میکنم.
وی افزود: ما در زمینه برنامهریزی در راستای برنامهها و مجالس محرم منتظر ابلاغ تصمیمات ستاد مرکزی هستیم و انشاءالله ابهاماتی که در زمینه شرایط کرونایی وجود دارد نیز در این تصمیمات لحاظ خواهد شد اما در هر صورت باید از اکنون آمادگیهای لازم را برای برگزاری مجالس سوگواری محرم و صفر ایجاد کنیم.
مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان تصریح کرد: برگزاری مراسمات مذهبی به خصوص مجالس محرم با حفظ پروتکلهای بهداشتی یک مطالبه عمومی است و قطعاً ستاد کرونا همچون سال گذشته همکاریهای لازم را خواهد داشت. از این رو هیئتهای مذهبی و انجمنهای تعزیهخوانی در سطح استان باید آمادگیها و تمهیدات لازم را برای مراسم محرم ایجاد کنند.
انصاریراد عنوان کرد: اصلاح نسخ تعزیه در سطح استان یکی از دغدغههای جدی ما از گذشته تاکنون بوده و بر همین اساس باید ورود جدی، تخصصی و علمی به این حوزه داشته باشیم. نسخ تعزیه در استان هرمزگان باید در سه حوزه محتوا، قالب و اجرا در کمیسیونهای تخصصی مورد بازبینی و اصلاح قرار گیرند.
وی با اشاره به اینکه محتوای تعزیه باید مستند، سالم، متقن و غیرقابل خدشه باشد، اضافه کرد: اصلاح محتوا و درونمایه نسخ تعزیه به خصوص در محلات قدیمی و روستاها مسئله جدی است که ظرافتهای خاص خود را دارد. مجاب کردن بزرگان این عرصه با دلایل و مستندات تخصصی در کمیسیونهای علمی، تخصصی و فنی باید صورت بگیرد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان یادآور شد: اصلاح قالبهای شعری تعزیه نیز بسیار مهم هستند و نیاز به پیگیریهای تخصصی به خصوص در حوزه ادبیات دارند تا بتوانیم به تولید و چاپ نسخی برسیم که برای نسلهای آینده قابل استناد و استفاده باشد. اصلاح اجرای تعزیهها نیز مسئله مهمی است که باید مورد بازبینی قرار بگیرد.
انتهای پیام