کد خبر: 3973158
تاریخ انتشار : ۰۲ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۱

اکران مستند «سرباز شهید» در میناب

مدیر کانون فرهنگی - هنری شهدای جوزان میناب از اکران مستند زندگی شهید «دادشاه اسلامی جوزانی» با عنوان «سرباز شهید» در این شهرستان خبر داد.

به گزارش ایکنا از هرمزگان، به نقل از ستاد ارتباطات رسانه‌ای فهما استان، ابراهیم اسلامی جوزانی، مدیر کانون فرهنگی - هنری شهدای جوزان شهرستان میناب، اظهار کرد: مستند زندگی شهید «دادشاه اسلامی جوزانی» با عنوان «سرباز شهید» در محل زندگی‌اش در گلزار شهدای روستای جوزان از توابع شهرستان میناب تولید شد.

وی افزود: این مستند 16 دقیقه و 32 ثانیه‌ای به کارگردانی مصطفی واحدی، نویسندگی عباس اسلامی جوزانی، تهیه‌کنندگی ابراهیم اسلامی جوزانی و تدوین حسین اسلامی جوزانی از اسفند 99 آغاز و تا 31 اردیبهشت 1400 به پایان رسید و یکم خرداد هم‌زمان با سالروز شهادت «شهید دادشاه اسلامی جوزانی» اکران شد.

مدیر کانون فرهنگی - هنری شهدای جوزان میناب ادامه داد: این مستند شامل مصاحبه با مادر شهید، هم‌رزم شهید، دوست شهید و دهیار روستا‌ و تصاویر آرشیوی از زندگی این شهید سرافراز است که در تاریخ یکم خرداد سال 67 در شلمچه به شهادت رسید.

اسلامی در پایان یادآور شد: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، معرفی شهدا به عنوان الگو به نسل جوان و بزرگداشت یاد و خاطره شهدا از اهداف تولید مستند «سرباز شهید» توسط این کانون بوده است.

انتهای پیام
captcha