کد خبر: 3954251
تاریخ انتشار : ۲۷ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۴

فعالیت کانون‌های مساجد، نویدبخش آینده‌ای روشن در گام دوم انقلاب

نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان گفت: فعالیت کانون‌های مساجد با محوریت امامان جماعت، نویدبخش آینده‌ای روشن در گام دوم انقلاب اسلامی است.

به گزارش ایکنا از هرمزگان، حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمد عبادی‌زاده، نماینده ولی‌فقیه در استان، صبح امروز، 27 بهمن‌ماه در جلسه شورای هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان هرمزگان، اظهار کرد: شبکه امامت که از امام جماعت و امام جمعه تشکیل شده و به امام مسلمین متصل می‌شود، شبکه‌ای مبارک است که می‌تواند نقش ارزشمندی در راستای تحقق منویات امام مسلمین ایفا کند.

وی افزود: مسجد یکی از مراکز مهم کشور در حوزه فرهنگی و اجتماعی و اثرگذار در حدوث و بقای انقلاب اسلامی ایران بوده است. اگر ما بتوانیم از همه ظرفیت‌های مسجد استفاده کنیم، قطعاً کارهای بزرگی را در گام دوم انقلاب اسلامی رقم می‌زنیم.

نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان تصریح کرد: فعالیت کانون‌های مساجد با محوریت امامان جماعت، نویدبخش آینده‌ای روشن در گام دوم انقلاب است. مسجد، حوزه‌ای بسیار گسترده است و در میان همه نهادها، کمترین مشکل و ناهماهنگی در حوزه مسجد در هرمزگان را از کانون‌های مساجد استان شاهد بوده‌ایم که جا دارد بابت این مدیریت شایسته از مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد استان قدردانی کنم.

عبادی‌زاده در ادامه بیان کرد: کانون‌های مساجد، جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی، بسیج، گروه‌های جهادی، انجمن‌ها و مؤسسات خیریه و ... هرکدام ظرفیتی فرهنگی هستند و ما از این ظرفیت‌ها بسیار داریم. اگر شبکه‌ای تشکیل نداده و این زنجیره را به هم وصل نکنیم، موازی کاری‌های بسیاری صورت می‌گیرد و اگر همه این ظرفیت‌ها به هم متصل شوند نیز هم‌افزایی خوبی ایجاد می‌شود. ما با ایجاد «قرارگاه گام دوم ولایت» به دنبال متصل کردن این ظرفیت‌ها و ایجاد هم‌افزایی بیشتر در راستای تحقق اهداف و برنامه‌های سند فرهنگی و اجتماعی استان هستیم که در آینده‌ای نزدیک به تصویب نهایی می‌رسد.

انتهای پیام
captcha