کد خبر: 3953773
تاریخ انتشار : ۲۵ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۴

«امر به معروف و نهی از منکر» از اقدامات انبیاء است

رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر قشم این دو فریضه الهی را از اقدامات انبیاء و انسان‌های شایسته دانست.

به گزارش ایکنا از هرمزگان، به نقل از روابط عمومی ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان، حجت‌الاسلام میثم تارم، رئیس ستاد قشم، ظهر امروز، 25 بهمن‌ماه، در مجمع سالانه دبیران و معاونین اجتماعی و مطالبه گری ستادهای امر به معروف و نهی از منکر استان که به میزبانی جزیره قشم برگزار شد، اظهار کرد: امر به معروف و نهی از منکر تضمین‌کننده اجرای سایر احکام و فرایض الهی و از اقدامات انبیاء و انسان‌های شایسته است.

وی با اشاره به اینکه دو فریضه الهی امر به معروف و نهی از منکر، امنیت راه‌ها، توسعه شهری و روستایی و ساماندهی امور جامعه را در پی خواهد داشت، افزود: شکوه مراسم بزرگداشت یوم‌الله 22 بهمن امسال نشانگر آن بود که بیانیه گام دوم انقلاب در جامعه بسیار پرشور دنبال می‌شود.

رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر قشم ادامه داد: مردم با وجود محدودیت‌های کرونا با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی، سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران را با برگزاری راهپیمایی موتوری و خودرویی گرامی داشتند و بار دیگر علاقه، پایبندی، وفاداری و ایستادگی خود را به پای آرمان‌های انقلاب و ارزش‌های اسلام به اثبات رساندند.

انتهای پیام
captcha