کد خبر: 3952809
تاریخ انتشار : ۲۰ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۵

اعلام برنامه‌های بقاع متبرکه هرمزگان در یوم‌الله 22 بهمن

معاون فرهنگی اوقاف هرمزگان برنامه‌های بقاع متبرکه هرمزگان در یوم‌الله 22 بهمن را اعلام کرد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مصطفی آزادی، معاون فرهنگی - اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان هرمزگان، در گفت‌وگو با ایکنا، اظهار کرد: با توجه به نقش فرهنگی بقاع متبرکه در مناسبت‌های ملی و تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی و بیانیه گام دوم انقلاب و با توجه به شیوع ویروس کرونا و محدودیت‌هایی که ستاد مبارزه با کرونا تعیین کرده، برنامه‌هایی را به مناسبت فرا رسیدن یوم‌الله 22 بهمن در بقاع متبرکه شاخص استان در نظر گرفته‌ایم.

وی تصریح کرد: سخنرانی در خصوص دستاوردهای انقلاب اسلامی و تبیین گام دوم انقلاب توسط سخنرانان برجسته استان، شعرخوانی توسط شاعران حماسی و انقلابی، اجرای گروه‌های سرود و تواشیح، نورافشانی و طنین‌انداز شدن ندای الله‌اکبر از اهم برنامه‌های اداره کل اوقاف هرمزگان برای یوم‌الله 22 بهمن است که در شب 21 بهمن‌ماه، بعد از نماز مغرب و عشاء در بقاع متبرکه شاخص سطح استان برگزار خواهد شد.

معاون فرهنگی اوقاف هرمزگان ادامه داد: در روز 22 بهمن نیز فضاسازی و مزین کردن فضای بقاع متبرکه به تصاویر شهدای گران‌قدر انقلاب، پخش سرودهای انقلابی و همچنین کمک به برگزاری راهپیمایی خودرویی و بدون حضور مردم را خواهیم داشت.

وی در پایان خاطرنشان کرد: این برنامه‌ها در فضاها و صحن‌های باز بقاع متبرکه شاخص شهرستان‌های بندرعباس، حاجی‌آباد، میناب، قشم و رودان با رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و کلیه پروتکل‌های بهداشتی برگزار می‌شود.

انتهای پیام
captcha