کد خبر: 3875820
تاریخ انتشار : ۱۳ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۲
امیرنیا:

مردم مأنوس با کتاب، روی ذلالت را نخواهند دید

گروه فرهنگی ــ مدیرکل دفتر تبلیغ و ترویج معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد گفت: هر کشوری که در آن مطالعه نهادینه شود و مردم آن کشور با کتاب مأنوس باشند روی بدبختی و ذلالت را به خود نخواهد دید.

به گزارش ایکنا از هرمزگان، هفدهمین نمایشگاه سراسری کتاب استان با حضور مسئولان کشوری و استانی و استقبال جامعه فرهنگ و هنر شب گذشته، ۱۲ بهمن‌ماه در بندرعباس افتتاح شد.

اصغر امیرنیا، مدیرکل دفتر تبلیغ و ترویج معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این مراسم گفت: هر کشوری که در آن مطالعه نهادینه شود و مردم آن کشور با کتاب مأنوس باشند روی بدبختی و ذلالت را به خود نخواهد دید.

وی افزود: خداوند قسم یاد می‌کند «ن وَالْقَلَمِ وَمَا يَسْطُرُونَ»، طبق این آیه، افرادی که قلم دارند ارزشمند هستند.

مدیرکل دفتر تبلیغ و ترویج معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد، ضمن تبریک فرارسیدن چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب و گرامیداشت یاد و خاطره امام(ره) و شهدا افزود: خداوند منان غیر از اینکه بهترین معجزه خود را که قرآن بود به پیامبر مکرم اسلام(ص) هدیه فرمود، بهترین معجزه را نیز به بشریت اعطا فرمود.

امیرنیا تصریح کرد: شما این فرصت را دارید که حاصل سال‌ها تجربه و مطالعه اندیشمندان از گذشته تاکنون را مطالعه کنید و بر اساس آن توشه راهی برای آینده خود کسب کنید، زحمت استانداری، اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، و همه افرادی که تلاش کردند تا فرصتی فراهم آورند تا مردم به کتاب‌های مختلفی که در دیگر نقاط کشور چاپ می‌شود، دسترسی پیدا کنند را ارج می‌نهیم.

انتهای پیام
captcha