کد خبر: 3632362
تاریخ انتشار : ۲۹ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۳

منشأ سخنان معصومان(ع)، علم بی انتهای خداوند متعال است

گروه معارف: رییس شورای هیئات مذهبی بندرعباس گفت انسان باید در تمام شؤون زندگی خود اعم از مسائل اعتقادی، اخلاقی، عملی، اجتماعی، فردی، عبادی و اقتصادی، مکتب این بزرگواران را الگوی کار خود قرار دهد چرا که می داند منشأ آنچه معصومان(ع) می‌گویند، علم بی انتهای خداوند متعال است.

حجت‌الاسلام حسن کهوری زاده در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن‌(ایکنا) ازهرمزگان اظهار کرد:  اگر ما به این مسأله ایمان داریم که پیامبر(ص) از جانب خداوند به پیامبری مبعوث شده و ائمه اطهار(ع) از جانب خداوند به‌عنوان اوصیای آن حضرت برگزیده شده اند، می دانیم که آن ها انوار هدایت گری هستند که تجدید عهد ما با آن ها به معنای کوشش هرچه بیشتر در راستای فراگیری مکتب آن هاست.

وی افزود: انسان باید در تمام شؤون زندگی خود اعم از مسائل اعتقادی، اخلاقی، عملی، اجتماعی، فردی، عبادی و اقتصادی، مکتب این بزرگواران را الگوی کار خود قرار دهد چرا که می داند منشأ آنچه معصومان(ع) می‌گویند، علم بی انتهای خداوند متعال است.

رییس شورای هیئات مذهبی بندرعباس با اشاره به لزوم تلاش همیشگی انسان برای فراگیری معارف الهی، بیان کرد: امام صادق(ع) می فرمایند «دوست ندارم جوانی از محبینمان را ببینم که صبح کرده باشد مگر این که به آگاهی دست یافته باشد و یا این که در حال تلاش برای یادگیری باشد؛ در غیر این صورت آن جوان کوتاهی کرده و عمر خود را ضایع کرده است.» یعنی اگر انسان در طول عمر خود برای یادگیری اعتقادات و اخلاق و رفتار درست تلاش نکند، عمر خود را ضایع کرده است.

حجت الاسلام کهوری زاده حدیثی از پیامبر اکرم را نقل کرد که می فرمایند: امامان از نسل حسین هستند، هر كه آنان را اطاعت كند پس به تحقیق اطاعت خدا را نموده است و هر كس از آنان نافرمانی نماید، نافرمانی خدا را نموده است و آنان دستگیره محكم و وسیله تقّرب به خداوند عزّوجلّ می باشند.

وی در رابطه با رشد و رشید بودن انسان نیز ازمنظر قرآن کریم تصریح کرد: خداوند انسان رشید را درمقابله با تسلیم در برابر او(احقاف، آیه 15)، تقوا(هود، آیه 78)، رعایت کننده حریم و حقوق دیگران(انبیاء، آیه 51)و مانند آن می داند و انسان رشید از نظر قرآن کسی است که علاوه برموارد فوق، از نظر کمالات به چنان جایی رسیده است که در برابر شریعت الهی و قوانین تسلیم ،و‌ حافظ ارزش ها، عامل به خوبی ها، برپاکننده عدالت و انصاف و مراعات کننده حقوق دیگران باشد . پس شخص به جایی می رسد که از نظر عقلی درک درستی از حقایق هستی به ‌ویژه حقانیت خداوند داشته و از سوی دیگر بر نفس خود مسلط شده و حقوق همه قوای نفسانی را ادا کرده و حقوق دیگران را به عدالت و انصاف مراعات می کند.

حجت‌الاسلام کهوری زاده تأکید کرد: یکی از وسیله های مهم برای رشد انسان، استفاده از عمر است. هر لحظه ای که انسان از نعمت عافیت برخوردار است، محصول میلیون ها کاری است که اجزای بدن او انجام می دهند و آرامش زندگی او مرهون بسیاری از اتفاقات است که همگی باید به درستی مشغول کار خود باشند. پس هر ثانیه از وقت بستگی به کار فراوان دارد و اگر این عمر عزیز تلف شود، خیلی زیان کرده است.

captcha