کد خبر: 3453079
تاریخ انتشار : ۲۵ آبان ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۷

ضرورت توجه بیشتر به احداث خانه‌های عالم در هرمزگان

گروه فعالیت های قرآنی: نماینده ولی فقیه در هرمزگان با تأکید بر ضرورت توجه بیشتر به احداث خانه‌های عالم در استان گفت: در راستای تقویت بنیه معنوی مردم به‌ویژه جوانان باید به برنامه‌ها و امکانات فرهنگی از قبیل ساخت خانه عالم و حضور روحانی به‌منظور تبلیغ معارف اسلامی در روستاها بیشتر توجه کرد.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از هرمزگان، به نقل از اداره‌کل تبلیغات اسلامی، آیت‌الله غلامعلی نعیم‌آبادی، نماینده ولی فقیه در هرمزگان یکشنبه، 24 آبان‌ماه در حاشیه مراسم افتتاح خانه عالم روستای آبشورک با اشاره به نقش و جایگاه خانه‌های عالم و ساخت و ساز آن در جامعه اسلامی اظهار کرد: بهترین حالت تبیین احکام دینی و تبلیغ مفاهیم اسلامی تبلیغ چهره به چهره است که این امر جز با حضور دائمی روحانی در روستا و انجام تبلیغات میسر نمی‌شود.
وی در مورد توسعه هر چه بیشتر خانه‌های عالم در روستاها افزود: با ساخت خانه‌های عالم، تحول عظیمی در امور فرهنگی و مذهبی روستاها ایجاد و توسعه آن در مناطق مختلف روستایی سبب غنای چهره دینی و تربیت اسلامی در روستاها می شود.
امام‌جمعه بندرعباس با تأکید بر ایجاد و توسعه خانه‌های عالم روستایی به عنوان یکی از محورها و مکان‌های مهم توسعه فرهنگی و اجتماعی روستاها تصریح کرد: در راستای تقویت بنیه معنوی مردم به‌ویژه جوانان باید به برنامه‌ها و امکانات فرهنگی از قبیل ساخت خانه عالم و حضور روحانی به منظور تبلیغ معارف اسلامی در روستاها بیشتر توجه کرد.
آیت‌الله نعیم آبادی وجود روحانی در روستا را سبب جهش فرهنگی در منطقه عنوان و بیان کرد: آشنایی بیشتر جوانان و نوجوانان با موضوعات دینی و اعتقادی از برکات حضور روحانی در روستاهاست.
وی لازمه حضور مبلغ دین در بطن جامعه را داشتن مسکن عنوان کرد  و گفت: ساخت فضاهای معنوی همچون مساجد و خانه‌های عالم هزینه نیست بلکه سرمایه است تا از این طریق روحانی بتواند به‌عنوان یک روحانی مستقر به وظایف دینی و شرعی خود عمل کند.
نماینده ولی فقیه در هرمزگان گفت: علاوه بر اقامه نماز جماعت و مجالس وعظ و خطابه، برگزاری مراسم ملی مذهبی و همچنین، اجرای مسابقات فرهنگی و قرآنی، تبیین اندیشه‌های ناب اسلامی و شناساندن توطئه‌های دشمنان اسلام به نسل جوان از جمله وظایفی است که بر دوش روحانیون مستقر روستاهاست.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به اهمیت وحدت و همدلی بین امت اسلامی اشاره کرد و بیان داشت: آنچه امروز درجهان اسلام باید بیشتر از هر زمانی بین گروه و احزاب تاکید و حفظ شود، وحدت میان شیعه وسنی است.
آیت‌الله نعیم آبادی لازمه نقش‌آفرینی علمای شیعه و سنی برای ایجاد و حفظ وحدت را پرهیز از اختلاف در بین خود عنوان کرد.
نماینده ولی فقیه در هرمزگان ایجاد و حفظ وحدت و هوشیاری در مقابل فتنه افکنان را از مهمترین عوامل حفظ اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران دانست.
وی در ادامه با بیان اینکه خطبه ائمه جمعه اهل سنت در کل جهان یکسان است اظهار کرد: مسجد جامع اهل سنت با مسائل شیعه هیچ اختلافی ندارد و مردم را به نماز و عبادت دعوت می کند .
امام‌جمعه بندرعباس با اشاره به نیاز جامعه بشری به اخلاق بیان کرد: در اهداف کلی جهان اسلام بین شیعه و سنی وحدت تفکر وجود دارد.
وی همچنین، با تأکید بر شناخت دین و سرلوحه قرار دادن آن در زندگی بشری تصریح کرد: ارتباط با دین و کاربری کردن آموزه‌های آن در زندگی سبب مرتفع شدن بسیاری از مشکلات و موانع در زندگی می‌شود.
امام‌جمعه بندرعباس با اشاره به اینکه دنیا، دنیای کار و تلاش است تصریح کرد: کار سختی و خستگی دارد و آن کسی موفق‌تر است که با سختی‌ها دست و پنجه نرم کند.
آیت‌الله نعیم آبادی در پایان تأکید کرد: زندگی را براساس توانائی هایمان تنظیم کنیم و با برنامه‌ریزی و هدفمندی سعی کنیم در تمام زمینه‌ها بر مشکلات فائق شویم.

captcha