کد خبر: 3355728
تاریخ انتشار : ۱۰ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۸:۱۴
مسئول تعلیم و تربیت ناحیه پارسیان:

تدبر در قرآن موجب رهایی از گناه و فتنه‌ها می‌شود

گروه فعالیت های قرآنی: حجت‌الاسلام مرادی بیان کرد: تدبر در قرآن در اعمال افراد تأثیر می‌گذارد به‌طوریکه موجب رهایی از گناه و فتنه‌ها می‌شود. قرآن جلادهنده و صیقل دهنده قلوب است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از هرمزگان، حجت‌الاسلام والمسلمین مرادی، مسئول تعلیم و تربیت ناحیه پارسیان روز 9 شهریورماه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تدبر در قرآن در اعمال افراد تأثیر می‌گذارد به‌طوریکه موجب رهایی از گناه و فتنه‌ها می‌شود. قرآن جلادهنده و صیقل دهنده قلوب است.
مرادی افزود: تدبر در قرآن در اعمال افراد تأثیر می‌گذارد به‌طوریکه موجب رهایی از گناه و فتنه‌ها می‌شود چنانچه حضرت علی(ع) از پیامبر(ص) نقل می‌کند «جبرئیل بر من فرود آمد و گفت ای محمد بزودی فتنه‌ای در امت تو پدید خواهد آمد. حضرت محمد (ص)فرمودند راه رهایی از آن چیست؟ جبرئیل گفت کتاب خدا، قرآن حق و باطل را از هم جدا می‌کند».
مسئول تعلیم و تربیت ناحیه پارسیان بیان کرد: پیامبر(ص) فرمودند هرگاه همچون پاره‌های شب تار بر شما هجوم آورد پس برشما باد که بر قرآن رجوع کنید.
وی افزود: امام صادق(ع) نیز می‌فرمایند به‌درستی که قلب‌ها هم زنگ می‌زند همانطور که آهن زنگ می‌زند پس به وسیله استغفار و تلاوت قرآن قلب‌ها را جلا دهید.

مرادی با استناد به آیات قرآن گفت: هرگاه ملتی شرایط درونی خویش را تغییر دهد و انقلاب فرهنگی و روحی در خود ایجاد کند شرایط پیروزی او نیز تغییر خواهد کرد.‌

captcha