کد خبر: 3350787
تاریخ انتشار : ۰۲ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۹
نماینده ولی فقیه در هرمزگان:

بدون اعمال سلیقه ‌شخصی به شعار «همدلی و هم‌زبانی» عمل کنیم

گروه سیاسی: ‌با توجه به اینکه مقام معظم رهبری عنوان امسال را همدلی و همزبانی قرار داده ما باید با دولت ارتباطمان این باشد اگر به شعار امسال همه بدون اعمال سلیقه ‌و تفسیرهای شخصی عمل کنیم می‌توانیم توفیقات بیشتری به دست بیاوریم.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از هرمزگان، آیت‌الله غلامعلی نعیم‌آبادی، نماینده ولی فقیه در هرمزگان صبح امروز، سوم شهریورماه در جمع مدیران استان به مناسبت هفته دولت افزود: ما شاهد آرامش که در این دولت به وجود آمده هستیم.
وی با بیان اینکه باید شعار امسال را به درستی عملی کنیم اضافه کرد: امیدوارم با همت بلند مسئولان و کل مجموعه دولت سال همدلی و همزبانی را عملی کنیم.
نماینده ولی فقیه در هرمزگان افزود: با توجه به اینکه رهبری عنوان امسال را همدلی و همزبانی قرار داده ما باید با دولت ارتباطمان این باشد اگر به شعار امسال همه بدون اعمال سلیقه ها و تفسیرهای شخصی عمل کنیم می توانیم توفیقات بیشتری به دست بیاوریم.
آیت الله نعیم آبادی با بیان اینکه هرمزگان ظرفیت خوداتکایی دارد ، بیان کرد: اگر اشتغال و اقتصاد در این استان به درستی معنی و تفسیر شود هرمزگان ظرفیت خوداتکایی را دارد، شغل تنها پشت میز نشینی نیست.
امام جمعه بندرعباس افزود: علم برای انجام شدن عمل به وجود امد نه اینکه علم باشد اما عملی در کار نباشد این درست نیست.

به گزارش ایکنا،به مناسبت اولین روز از همفته دولت استاندار هرمزگان و جمعی از مدیران استانی و شهرستانی پس تجدید میثاق با شهدا در گلزار شهدای بندرعباس به دیدار آیت الله نعیم آبادی نماینده ولی فقیه هرمزگان رفتند.

captcha