کد خبر: 2572862
تاریخ انتشار : ۱۶ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۶:۴۱

هنرمندان جنبه های هنری قرآن را احيا كنند

گروه فرهنگ و هنر: امام جمعه جاسك تصريح كرد: در كنار جنبه های معرفتی نبايد جنبه هنری قرآن را ناديده بگيريم بنابراين احيا و احصا جنبه های هنری اين كتاب مقدس از رسالت های مهم جامعه هنری است.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه هرمزگان نمايندگی جاسك، حجت الاسلام جواد غلامی، دیروز 16مرداد در جمع تعدادی از استادان و نويسندگان حوزه فرهنگ و هنر گفت: در كنار جنبه های معرفتی نبايد جنبه هنری قرآن را ناديده بگيريم زيرا هنر می‌تواند به بهترين نحو مفاهيم را در جامعه منتقل كند و هركس كه عالم‌تر باشد محتوای بهتری را منتقل می‌كند.
وی با تاكيد بر اينكه شاعر جامعه را به پويايی، حركت و تفكر دعوت می‌كند ولی بايد ارزش‌ها را بشناسد، افزود: خود شاعر بايد يك مسير را مشخص كند و در شعرهايش نبايد نمادهای غلط به كار گرفته شود.
امام جمعه شهرستان جاسك يك شاعر و هنرمند بايد با توجه به وحدت موضوع، مطالعه بيشتری داشته باشد و روش‌ها و سبك‌های معاصر را مطالعه كند تا در كارش موفق‌تر شود.
غلامی در ادامه با اشاره به القاء تفكرات التقاطی از سوی وهابيون و سلفی‌ها در كشورهای اسلامی-عربی اظهار كرد: این گروه ها در كشورهای عربی به بهانه های مختلف ارزش‌های غلط را در جامعه ترويج می‌دهند.
عبدالرحمن لشكری زاده، سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی جاسك نيز در اين نشست گفت: شعر احساس درونی انسان‌های باذوقی است كه از هستی و طبيعت درك خوب و بالايی دارند.
وی افزود: شعر بايد در مسير حركت و پيشرفت فكری جامعه باشد و آن چه كه امروز وظيفه شاعران را سنگين می‌كند، پويايی و در خدمت دين بودن است.
لشكری زاده اضافه كرد: با توجه به بيداری اسلامی در جهان، شاعران بايد در تقويت اشعار خود جهت تحرك و برانگيختن احساسات مسلمانان برای پاسداری از حقوقشان سعی و اهتمام ويژه ای داشته باشند.
captcha