به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه هرمزگان، سيدجواد جعفری، دبير جشنواره بينالمللی امام رضا(ع) شنبه، پنجم اسفندماه در مراسم تجليل از اهالی روستای كردر رضوی و عوامل اجرايی نخستين جشنواره ملی سرود رضوی روستايی با تشريح نحوه هجرت امام هشتم شيعيان و مسير حركت آن حضرت در كشور ايران و با بيان اينكه اعمال شيعيان و پيروان ائمه هدی برای اهل بيت(ع) عرضه میشود، اظهار كرد: ائمه معصوم(ع) از احوال شيعيان مطلع هستند.
وی با ذكر اين مطلب كه بیشك امام رضا(ع) در آئين جشن و سرور هر ساله مردم روستای كردر رضوی حضور دارند، بيان كرد: اهالی كردر از جمله كسانی هستند كه ثامنالححج(ع) در اين دنيا به آنان سر میزند و در آخرت نيز مورد عنايت اين امام همام قرار میگيرند.
مدير عامل بنياد فرهنگی ـ هنری بينالمللی امام رضا(ع) اقدامات فرهنگی انجام شده توسط مردم كردر را كاری بزرگ ذكر كرد و افزود: برپايی جشنواره آسمان هشتم در سال 1385 همزمان با ميلاد امام رضا(ع) و ميزبانی مردمی از نخستين جشنواره سرود رضوی در سال جاری از مهمترين رويدادهای فرهنگی است كه بههمت و تلاش مردم مؤمن كردر رضوی در رسانههای مختلف منتشر شد.
جعفری از مهماننوازی مردم كردر در جريان برپايی جشنواره ملی سرود رضوی بهعنوان اقدامی بیبديل نام برد و افزود: مردم اين روستا طی اقدامی بزرگ، جهادی و ارزشمند منازل مسكونی خود را در اختيار دبيرخانه جشنواره قرار دادند.
وی بيان كرد: اين حركت سبب شد مهماننوازی مردم كردر شهره عام و خاص شود و اين روستا بهعنوان الگو و نمونه كامل مهماننوازی در كشور مطرح شود.
دبير جشنواره بينالمللی امام رضا(ع) در بخش ديگری از سخنان خود به تغيير نام روستای كردر به كردر رضوی اشاره و اظهار كرد: همت و تلاش مردم كردر در راستای اشاعه فرهنگ رضوی موجب شد تا واژه رضوی به تبرک نام هشتم شيعيان به نام اين روستا اضافه شود.
جعفری هدف از حضور در اين روستا را قدردانی از زحمات مردم كردر ذكر كرد و ادامه داد: بلند همتی و بينش عميق مردم كردر رضوی هر انسانی را متقاعد به عرض ارادت میكند.
وی حقيقت زندگی را دل دادن و دلكندن عنوان و ابراز كرد: زندگی مطلوب در دل دادن به اهل بيت(ع) و دل بريدن از دشمنان ائمه اطهار(ع) است.
خادم آستان قدس رضوی مردم كردر رضوی را افتخار كشور دانست و بيان كرد: جوانان و نوجوانان و زنان و مردان اين روستا در مسير ارزشها و فرامين مقام عظمای ولايت در حال حركت هستند.
دبير جشنواره بينالمللی امام رضا(ع) همچنين از تصميمگيری در زمينه گنجانده شدن دو رشته از 24 رشته جشنواره آسمان هشتم در جشنواره بينالمللی امام رضا(ع) و اجرای آن بهصورت ملی در روستای كردر خبر داد و گفت: اين موضوع در اتاق فكر جشنواره بينالمللی امام رضا(ع) مطرح میشود. در صورت موافقت پس از برنامهريزی، دو رشته از جشنواره آسمان هشتم بهصورت ملی در روستای كردر اجرا میشود.
جعفری افزود: هشت نفر از اهالی كردر رضوی كه تا دهه كرامت سال آينده موفق به حفظ 40 حديث از امام هشتم(ع) شيعيان شوند به اتفاق خانواده به مدت يك هفته مهمان آستان قدس رضوی میشوند.
بنا بر این گزارش، در اين مراسم كه ضيايی، مديركل آموزش و پژوهش ستاد عالی كانونهای مساجد كشور، رياضی، معاون فرماندار ويژه ميناب، لبخندان، مشاور استاندار هرمزگان در امور روحانيت، اسفندياری، رئيس هئيت علمی جشنواره بينالمللی امام رضا(ع)، پيشدار، معاون فرهنگی ادارهكل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان و جمعی از مسئولان دستگاههای اجرايی استانی و شهرستانی حضور داشتند از 100 نفر از عوامل اجرايی نخستين جشنواره ملی سرود رضوی و اهالی روستای كردر به پاس مشاركت در برپايی اين جشنواره تجليل بهعمل آمد.
همچنين هشت نفر از خبرنگاران رسانههای مختلف به لحاظ پوشش مناسب خبری و اطلاعرسانی در زمينه اخبار جشنواره مورد تقدير قرار گرفتند.