به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه هرمزگان، حجتالاسلام مصطفی اسفندياری، رئيس هئيت علمی جشنواره بينالمللی امام رضا(ع) امروز، پنجم اسفندماه در مراسم تجليل از عوامل اجرايی نخستين جشنواره ملی سرود رضوی در روستای كردر رضوی ميناب با اشاره به جايگاه و شاخصهای انسان كامل از منظر آيات و روايات اسلامی، اظهار كرد: بیترديد ائمه معصوم(ع) مظهر همه صفات ربانيه هستند.
وی با بيان اينكه معصومين(ع) با تسلط كامل بر همه عوالم نسبت به تمام مختصات و علوم دنيا آگاه هستند، ادامه داد: همه ائمه اطهار(ع) يک حقيقت هستند كه هر كدام در طول زمان با توجه به فرازهای زمانی و مكانی تجلی خاص يافتهاند.
اين مقام مسئول در بخش ديگری از سخنان خود با بيان اينكه مردم روستای كردر رضوی امانتدار امر الهی هستند به تشريح دعايی از امام هشتم شيعيان پرداخت و افزود: مردم كردر با برپايی جشنواره فرهنگی ـ هنری با محوريت يكی از ائمه طاهرين گامی نو و اثرگذار در نوع فعاليت فرهنگی برداشتند.
وی برپايی جشنواره سرود رضوی را از مصاديق بزرگداشت نام ائمه(ع) و نشر فرهنگ اهل بيت(ع) نام برد و بيان كرد: مردم اين روستا در اين توفيقی كه از سوی خداوند متعال نصيب آنان شده بود سربلند و پيروز شدهاند.
رئيس هئيت علمی جشنواره بينالمللی امام رضا(ع) مشاركت مردم كردر و تلاش جوانان اين روستا در برپايی و پيگيری دينی و فرهنگی را قابل ستايش عنوان كرد و افزود: با توجه به ظرفيت مناسب فرهنگی موجود در اين منطقه، روستای كردر رضوی قابليت بهرهمندی از وجود حوزه علميه را دارد.
وی با بيان اينكه تحصيل در حوزه علميه سعادت دنيا و آخرت را به همراه دارد، تصريح كرد: جوانان فعال روستای كردر بايد در اين مركز دينی تحصيل كنند.
اسفندياری از هرمزگان بهعنوان استانی در خط مقدم جنگ نرم ياد كرد و افزود: جبهه فرهنگی و جنگ نرم نيازمند افسران زبده و كارشناس است. تنها حوزه علميه میتواند افسران كارآمد و مؤثر در حوزه فرهنگ دينی تربيت كند و تجربه هزار ساله حوزه گواه بر اين مطلب است.
رئيس هئيت علمی جشنواره بينالمللی امام رضا(ع) تصريح كرد: بسياری از انسانهای وارسته در كشور بهويژه مراجع عظام تقليد از روستاها و نقاط دور دست به مدارج بالای علمی دست يافتهاند و برای كشور منشأ خدمات شدهاند.