به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه هرمزگان، حجتالاسلام حسين مرشدی، مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان روز گذشته 10 بهمنماه در مراسم افتتاحيه نخستين جشنواره سرود رضوی روستاهای كشور در حسينيه امام رضا(ع) روستای كردر شهرستان ميناب به خروجی برگزاری برنامههای فرهنگی اشاره و اظهار كرد: ارتقاء روحيه معنوی اقشار مختلف مردم، تأثيرگذاری بر فرهنگ عمومی و ترويج فرهنگ و معارف اهلبيت(ع) در جامعه از آثار اين گونه برنامهها است.
وی با بيان اينكه نتايج فعاليتهای فرهنگی بخشی زودبازده و بخشی نيز دير بازده است، گفت: بخش عمده نتيجه جشنواره ملی سرود رضوی را مردم در سالهای آينده و درازمدت شاهد خواهند بود.
حجت الاسلام مرشدی پرداختن به مباحث دينی به ويژه فرهنگ و معارف امام رضا(ع) با بهرهگيری از ابزار هنر را از ويژگیهای جشنواره سرود رضوی دانست و افزود: استفاده از هنر در جهت ترويج آموزههای دينی در جامعه كه از تأكيدات رهبر معظم انقلاب است، باعث تأثيرگذاری فعاليتها میشود.
وی در ادامه با بيان اينكه زمانی كه دشمن در ميدان نظامی وارد میشود تنها نيروهای مسلح میتوانند در مقابل آن ايستادگی كنند، بيان كرد: اگر دشمن از طريق جنگ نرم، تهاجم، شبيخون و ناتو فرهنگی وارد شود، تنها سربازانی قادر به مقابله با آن هستند كه مسلح به سلاح فرهنگ و هنر باشند.
اين مقام مسئول تصريح كرد: در جنگ نرم و در مقابل تك دشمن بايد پاتك فرهنگی تدارك ديده شود و به يقين میتوان گفت كه جشنوارههای فرهنگی نوعی پاتك در برابر هجمه دشمن محسوب میشوند.
مرشدی افزود: دشمن با اذعان به شكست در جنگ سخت، اكنون برای ضربه زدن به ملت ايران به جنگ فرهنگی دلبسته و ترديدی وجود ندارد كه توجه به امور فرهنگی و برگزاری جشنوارههای متنوع فرهنگی خنثی كننده توطئههای خبيثانه دشمن است.
مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان با بيان اينكه نبايد جنگ نرم دشمن را دست كم گرفت، گفت: دشمن برای دستيابی به اهداف شوم و پليد خود به هر شيوه و ترفندی متوسل میشود، چرا كه حركت و پيشروی در مرز و خاكريز جنگ فرهنگی راحتترين كار است.
وی در ادامه به اشاره به چگونگی شكست مسلمانان آندولس در برابر تهاجم فرهنگی و جنگ نرم دشمن، اظهار کرد: دشمن در تسخير آندولس از طريق جنگ نظامی به دليل وجود مردمی معتقد و مؤمن با شكست مواجه شد و پس از آن از طريق هجمه فرهنگی وارد شد و در كوتاهترين زمان ممكن با تصرف آن، اثری از اسلام را در قلب اروپا باقی نگذاشت.
مرشدی در پايان با تأكيد بر انجام برنامههای فرهنگی بامحتوا و اثربخش، برگزاری جشنواره سرود رضوی را حركتی ارزشمند، اثرگذار و ماندگار دانست و از برگزاركنندگان آن به ويژه جوانان روستای كردر تشكر كرد.
به گزارش ایکنا، نخستين جشنواره سراسری سرود رضوی روستاهای كشور با حضور 12 گروه از هفت استان كشور از دهم بهمن به مدت سه روز به ميزبانی كانون فرهنگی هنری امام المنتظر(عج) در روستای كردر شهرستان ميناب برگزار میشود.