فرشاد محمدی، مسئول قرآن و عترت ادارهكل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان هرمزگان در گفتوگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه هرمزگان، با اشاره به برگزاری جشنواره فيلم مردمی عمار در بندرعباس گفت: اساس شكلگيری اولين جشنواره فيلم «عمار» با توجه به حوادث سال 88 بود و با نگاه عدالت رسانهای در تهران، با 4 اثر ارسالی آغاز به كار كرد.
وی ادامه داد: در فتنه سال 88 خيلی از هجمههای خارجی و خيانتهای داخلی در اثر ضعف عملكرد سينما و رسانه بود و جريانات خاصی خود را مالك سينمای ايران میدانستند و اجازه ورود تفكر ديگر را به جمع خود نمیدادند و اين در حالی است كه جشنواره فيلم عمار با محوريت مردم و جوانان اين رسم را شكست و به سينما رنگ و بوی مردمیتر داد.
مسئول قرآن و عترت ادارهكل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان هرمزگان با اشاره به ارسال 900 اثر حول محور گفتمان انقلاب اسلامی به دبيرخانه سومين جشنواره فيلم مردمی عمار گفت: آثار برگزيده جشنواره فيلم عمار امسال در هرمزگان تنها به اكران در میآيد اما از سالهای بعد اين جشنواره از هنرمندان استان هرمزگان نيز جهت شركت در جشنواره آثار سينمايی میپذيرد.
وی جنگ نرم، بيداری اسلامی و نقد درون گفتمانی را از جمله موضوعات و محورهای جشنواره فيلم عمار دانست و افزود: فيلمهای جشنواره فيلم عمار علاوه بر اكران در سينما غدير در موسسات فرهنگی و مساجد محوری بندرعباس از جمله الشهدا و جعفرصادق(ع) نيز اكران میشود.
به گزارش ايكنا، سومين جشنواره مردمی فيلم «عمار»در بندرعباس از 7 تا 9 دیماه همزمان با تهران و بسياری از شهرستانها، در مجتمع غدير بندرعباس نيز برگزار میشود.