کد خبر: 2461545
تاریخ انتشار : ۲۰ آذر ۱۳۹۱ - ۲۳:۱۳

برگزاری نمايشگاه عكس محرم در جزيره هرمز

گروه هنر: سرپرست نمايندگی فرهنگ و ارشاد اسلامی جزيره هرمز از برگزاری نمايشگاه بزرگ عكس عاشورايی در ايام اربعين حسينی در جزيره هرمز خبر داد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه هرمزگان، مهدی سلامتی، سرپرست نمايندگی فرهنگ و ارشاد اسلامی جزيره هرمز روز گذشته، 20 آذرماه در جمع خبرنگاران با اعلام خبر برگزاری نمايشگاه عكس محرم در جزيره هرمز گفت: اين نمايشگاه عكس به همت نمايندگی فرهنگ و ارشاد اسلامی و همكاری دفتر امام جمعه و نماينده سازمان تبليغات اسلامی به مدت 10 روز در محل نگارخانه موزه گلزار شهدای گمنام جزيره، جنب قلعه پرتغالی‌ها برپا می‌شود.
وی افزود: در اين نمايشگاه عكس‌هايی از آداب، رسوم و آيين‌های عزاداری هرمز از قديم تا كنون به نمايش گذاشته خواهد شد و كسانی كه علاقمند به حضور در اين نمايشگاه هستند می‌توانند آثار خود را تا پايان آذرماه به نمايندگی فرهنگ و ارشاد اسلامی جزيره هرمز ارسال كنند.
سرپرست نمايندگی فرهنگ و ارشاد اسلامی جزيره هرمز زمان برگزاری نمايشگاه را 13 تا 23 دی‌ماه اعلام و اظهار كرد: در اين نمايشگاه 60 اثر برگزيده به نمايش در می‌آيد و از طريق نظرسنجی از مردم، برترين‌ها انتخاب و در مراسم اختتاميه (23 دی‌ماه) از آنها تقدير خواهد شد.
سلامتی اضافه كرد: برگزاری كارگاه‌های آموزشی عكاسی و پخش كليپ‌های مختلف از آيين‌های عزاداری جزيره هرمز ازجمله برنامه‌های بخش جنبی نمايشگاه است.
captcha