کد خبر: 2413582
تاریخ انتشار : ۲۷ شهريور ۱۳۹۱ - ۱۵:۰۴

رونمايی از تنديس و نشان عالی ضامن آهو در بندرعباس

گروه فرهنگی: در مراسمی با حضور خبرنگاران و اهالی رسانه توسط مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان از تنديس و نشان عالی ضامن ‌آهو در بندرعباس رونمايی شد.

انوشيروان پيشدار، معاون فرهنگی اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ایران(ایکنا) شعبه هرمزگان گفت: اين تنديس و نشان عالی ضامن آهو جهت اهدا در اختتاميه ششمين جشنواره ملی تئاتر كودك و نوجوان رضوی و نمايش عروسكی ضامن آهو با طراحی و جنس بسيار عالی تهيه و به نفرات منتخب إهدا خواهد شد.
وی تصريح كرد: تنديس جشنواره به نفرات برگزيده در رشته‌های مختلف و گروه برتر نمايشی در بخش‌های صحنه‌ای و عروسكی اهدا و نشان عالی ضامن آهو نيز جهت تقارن اين جشنواره با هفته دفاع‌مقدس به رزمندگان، ايثارگران، جانبازان و خانواده شهدای هرمزگان تقديم می‌شود.
معاون فرهنگی اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان هرمزگان خاطرنشان كرد: نشان عالی ضامن آهو از امسال در اختتاميه جشنواره علاوه بر خانواده ايثارگران و رزمندگان به فعال‌ترين دستگاه‌های مشاركت‌كننده در برگزاری جشنواره نيز اهدا خواهد شد.
captcha