کد خبر: 2403384
تاریخ انتشار : ۱۲ شهريور ۱۳۹۱ - ۱۳:۵۵

استقبال جوانان از كلاس‌های قرآن‌آموزی در ميناب

گروه فرهنگی: كارشناس قرآنی تبليغات اسلامی ميناب از حضور چشمگير تعداد زيادی از خواهران و برادران جوان در كلاس‌های روخوانی و روانخوانی و مفاهيم در موسسات و مراكز قرآنی اين شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه هرمزگان، عباس روزی‌طلب، كارشناس قرآنی تبليغات اسلامی ميناب يكشنبه، 12 شهريورماه در جمع خبرنگاران با اشاره به فعاليت‌های موفق قرآنی در شهرستان ميناب گفت: با برگزاری كلاس‌های قرآن در موسسات‌‍، مراكز قرآنی و خانه‌های قرآن روستايی و شهری، گام مؤثری در ترويج فرهنگ قرآنی در شهر و روستا‍‌ها برداشته شده است.
وی با اشاره به جزئيات برگزاری كلاس‌های قرآن در ميناب افزود: اين كلاس‌ها زير نظر دارالقرآن الكريم تبليغات اسلامی برگزار شده است و بيش از 15 مربی قرآن به مدت 2 ماه در اين كلاس‌ها مشغول به تدريس هستند.
روزی‌طلب با اشاره به استقبال چشمگیر مردم میناب و خصوصا قشر جوان این شهرستان از کلاس‌های قرآن‌آموزی گفت: استقبال خوب و چشمگیر مردم نشان از وجود روح معنویت در دل‌های مردم میناب و جوانانش دارد و مطمئنا برپایی کلاس‌های قرآن موجب افزایش بیش‌تر سطح فرهنگ دینی و اخلاقی در میناب می‌شود.
گفتنی است، تاكنون 3 موسسه و مركز قرآنی و 10 خانه قرآن روستايی دارای مجوز فعالیت هستند.
captcha