کد خبر: 2388656
تاریخ انتشار : ۱۸ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۵:۱۱

مراسم شب‌های قدر موجب زنده نگهد‌اشتن روح معنويت در انسان می‌شود

گروه فرهنگ و هنر: هدف نهايی از شب‌های قدر كسب خشنودی خدا و رستگاری بندگان در اين شب است و برگزاری اينگونه مراسم‌ها باعث زنده نگه‌داشتن روح معنويت در انسان و سبب تصفيه و تزكيه قلوب می‌شود.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه هرمزگان، مراسم معنوی احيای شب‌های‌قدر ماه مبارك رمضان با حضور امام ‌جمعه شهرستان، روحانيون، مسئولان دستگاه‌های اجرايی، و دوستداران اهل‌بيت عصمت و طهارت شب گذشته، 17 مردادماه مصادف با 19 ماه مبارك رمضان در مسجد امام علی(ع) بستك برگزار شد.
فلكناز دهقانی، سرپرست فرمانداری بستك در اين مراسم ضمن گراميداشت ليالی پرفيض و بركت قدر اظهار كرد: مراسم پر فيض احيای شب‌های قدر در سال‌های گذشته با حضور گسترده و خيل مشتاقان و مردم مؤمن و خداجوی بستك برگزار شده و اميدواريم امسال نيز شاهد برپايی مراسم معنوی و باشكوهی در اين شهرستان باشيم.
وی با تاكيد براينكه شب قدر فرصت مناسبی برای بندگی و سازندگی است ادامه داد: هدف نهايی از شب‌های قدر كسب خشنودی خدا و رستگاری بندگان در اين شب است و برگزاری اينگونه مراسم‌ها باعث زنده نگه‌داشتن روح معنويت در انسان و سبب تصفيه و تزكيه قلوب می‌شود.
سرپرست فرمانداری بستك گفت: خداوند را شاكريم كه توفيق حضور در رمضانی ديگر و درك دوباره بهار قرآن را نصيبمان كرد و اينك در آستانه شب‌های حزين شهادت امير مومنان امام ‌علی(ع) و ليالی بابركت و سرنوشت آفرين قدر٬ به منظور شب‌زنده‌داری و مناجات با حضرت حق حضور خواهيم داشت.
captcha