کد خبر: 2386992
تاریخ انتشار : ۱۶ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۶:۱۴

استفاده از پتانسيل‌های انقلابی در جهاد دانشگاهی ضروری است

گروه فرهنگ و هنر: نماينده مردم بندرعباس در مجلس شورای اسلامی بر لزوم استفاده از پتانسيل‌های انقلابی و دينی جهاد دانشگاهی تأكيد كرد.

ابوالقاسم جراره، نماينده مردم بندرعباس در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه هرمزگان، درخصوص سالروز تأسيس جهاد دانشگاهی گفت: جهاد دانشگاهی يك نهاد عمل‌گرا است كه اهداف، ايده‌ها و آرمان‌های والای جمهوری اسلامی ايران را در ابعاد مختلف با نتايج تحقيقات و فرهنگ‌سازی و بستر‌سازی‌های مختلف به جهانيان عرضه می‌كند.
جراره با اشاره به اينكه انقلاب ما انقلاب علمی و فرهنگی بوده افزود: بايد تمامی دست‌اندركاران نظام برای نهادهای ارزشی همچون جهاد دانشگاهی كه بسيار اثرگذار برای كشورمان هستند تلاش كنند.
وی بر حمايت و استفاده از پتانسيل‌های تخصص و فرهنگی اين نهاد و حفظ هويت انقلابی و رويكردهای جهادی در جهاد دانشگاهی تأكيد و خاطرنشان كرد: انجام دادن كارهای بزرگ در جاهای كوچك و با امكانات كم يكی از ويژگی‌های نهادهای انقلابی مثل جهاد دانشگاهی است.
جراره در پايان نيز با تقدير از فعاليت‌های فرهنگی صورت‌گرفته در جهاد دانشگاهی گفت: اين نهاد انقلابی ظرفيت‌های بسيار مناسب و بالايی در جهت اشاعه فرهنگ قرآنی و دينی دارد.
captcha