به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه هرمزگان، نمايش محراب سرخ به نويسندگی و كارگردانی «ايوب رحيمی» از هنرمندان برجسته شهرستان ميناب توليد و در حال اجراست.
ايوب رحيمی نويسنده و كارگردان نمايش محراب سرخ گفت: اين نمايش به صورت حركات فرم به كمك موسيقی و نور به تصوير كشيده شده و داستان ضربت خوردن و شهادت مولای متقيان حضرت علی(ع) را روايت میكند.
وی افزود: برای آماده سازی اين نمايش در روز 21 رمضان، عوامل توليد 15روز به صورت فشرده تمرين كردند و ثواب اين كار به روح پرفتوح امام علی(ع) هديه شده است.
رحيمی به استقبال گسترده مردم از اجرای نمايش «محراب سرخ» اشاره كرد و گفت: استقبال دوستداران فرهنگ و هنر از اين نمايش طی سه روز اخير بسيار گسترده و تحسين برانگيز بوده است و همين حمايتهای معنوی باعث دلگرمی و پشتكار هنرمندان جهت توليد آثار فاخر هنری خواهد شد.
وی وضعيت هنر نمايش را در شهرستان ميناب بسيار مناسب عنوان كرد و گفت: هنرمندان عرصه نمايش و تئاتر اين شهرستان در صورت حمايت معنوی مردم به ويژه مسئولان، حرفهای زيادی را برای گفتن در سطح ملی دارند.